Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 10 iun 2008 - Anul XIII, nr. 134 (3815)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

„Ars” la buzunar

Amendat, după ce a reclamat că a fost bătut de poliţişti beţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr din municipiul Suceava a fost amendat de două ori în aceeaşi seară, cu câte 1000 de lei, după ce a făcut scandal într-un bar, iar apoi a reclamat că a fost bătut de mai mulţi poliţişti care se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.

Duminică seară, în jurul orei 19:20, la Serviciul de preluare a apelurilor de urgenţă -112 Suceava s-a primit un apel telefonic prin care un tânăr în vârstă de 25 de ani, Costel L., reclama faptul că a fost agresat de mai mulţi poliţişti din cadrul secţiei Burdujeni, care se aflau şi sub influenţa băuturilor alcoolice.

La faţa locului s-a deplasat imediat un alt echipaj de poliţie pentru a verifica aspectele sesizate, stabilindu-se că reclamantul a fost adus în acea seară la secţia de poliţie din Burdujeni de agenţii unei firme de pază şi protecţie, după ce a provocat scandal într-un bar din zonă.

Cu puţin timp înainte de a suna la 112, Costel L. a primit o amendă în valoare de 1000 de lei, conform Legii 61/1991, privind tulburarea ordinii şi liniştii publice.

În privinţa reclamaţiei făcută de Costel L. cum că ar fi fost bătut de poliţişti beţi, Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava susţine că a fost vorba de o sesizare falsă.

„Agresiunea nu s-a confirmat, iar toţi agenţii de siguranţă publică din acel schimb au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, inspectorul principal Alin Botezatu, precizând că pentru apelarea neîntemeiată a Serviciului 112, Costel L. a fost sancţionat contravenţional cu o amendă de 1000 de lei.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Amendat, după ce a reclamat că a fost bătut de poliţişti beţi.
 Vizualizări articol: 1279 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Amendat, după ce a reclamat că a fost bătut de poliţişti beţi5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   N-ai cu cine ... trimis de
(10 iun 2008, 14:56:29
n-ai cu cine mai!niste tarani!niste imputiti de betivani !luav-as falca-n pu.la gaborilor!ma pi.s pe fetele voastre pline de ingamfare!
2.   Niste betivi trimis de
(10 iun 2008, 15:44:33
am fost si eu amendat de fff multe ori fara motiv, tot de betivanii de la sectia din bj. odata am fost comfundat cu un alt client de aia de la rpg si am luat cateva bastoane, am sunat la 112 si tot eu am luat amenda. aproape seara de seara consuma bauturi alcolice la 24de ore sau an gara(an cani de cafea). sunt curios cine le-a pus fiola.
2.1  RE: Niste betivi trimis de
(11 iun 2008, 10:31:50
uite unde sta cumintenia orasului "am fost si eu amendat de fff multe ori fara motiv", cred ca daca erai un om la locul lui nu o mai luai de atatea ori, sau scuze poate fata ta cere pumni si amenzibig grin

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei