Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 10 iun 2008 - Anul XIII, nr. 134 (3815)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Prea puţin

Un dosar penal generalist după scandalul de la Fălticeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Aşa cum era de aşteptat şi cum a anunţat şi comisarul Eugen Rotaru, scandalul de duminică dimineaţă de la Fălticeni nu a avut prea multe repercusiuni.

Până în prezent, poliţiştii au întocmit un dosar penal, dosar care s-ar putea soluţiona fără a se tăia măcar vreo amendă.

„În funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale acordate victimei se va dispune procedural”, se arată în comunicatul Poliţiei.

Totuşi, inspectorul principal Alin Botezatu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, a declarat că lupta pentru împărţirea teritorială între grupările conduse de Dorinel Sava, cunoscut şi sub numele de „Căsuţă”, respectiv Florin Lefter a ajuns şi în atenţia serviciilor judeţene.

„Cazul este monitorizat de Poliţia Fălticeni, împreună cu reprezentanţi ai Serviciului de Investigaţii Criminale Suceava, iar rezultate concrete vor fi cunoscute în perioada următoare”, a adăugat inspectorul principal Alin Botezatu.

 

Poliţia a ajuns la faţa locului la sfârşitul scandalului

Potrivit unor informaţii din lumea interlopă fălticeneană, bătaia din dimineaţa zilei de duminică, din barul Mârza, care i-a avut protagonişti pe „Căsuţă” şi Mugurel Duceag, pe de o parte, şi Florin Lefter, pe de altă parte, nu s-a derulat într-un anonimat total, aşa cum a lăsat să se înţeleagă comisarul Eugen Rotaru. De altfel, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava a confirmat ieri că poliţiştii din Fălticeni au fost informaţi despre incident, numai că scandalagiii s-ar fi potolit în momentul apariţiei echipajului de serviciu.

Cert este că cele două grupări se răfuiesc în public de mai bine de doi ani, fiecare dorind să-şi impună supremaţia şi să controleze teritorii cât mai mari din Fălticeni.

Rămâne de văzut cum va fi gestionată situaţia tensionată dintre rivali, mai ales că orice bătaie se cere răzbunată, aşa încât este de aşteptat ca după externarea din spital, unde a fost internat cu traumatism cranio-facial, contuzii hemitorace stâng, plagă contuză în regiunea ochiului stâng şi escoriaţii multiple, Mugurel Duceag să-l caute pe Florin Lefter pentru a-i plăti poliţele după scandalul de duminică dimineaţă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un dosar penal generalist după scandalul de la Fălticeni.
 Vizualizări articol: 1729 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Un dosar penal generalist după scandalul de la Fălticeni5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pt.ZEUS si STARET trimis de
(10 iun 2008, 12:22:42
de cand a intrat Zeus la putere face ce vrea muschii lui in oras.Are acoperire la STARET-ul de la Suceava.Ca de... stie tot orasul de obligatiile STARET-ului fata de Zeus. Acum ca le-a iesit cartile la alegeri, chiar nu se mai intampla nimic. Suntem cu totii niste prosti. Vorba lui ZEUS ... BAITAS, CALCA-L PE CAP CA PE SARPE.Da poate s-o invarti si roata odata .....
2.   Chiar asa? trimis de
(10 iun 2008, 17:07:28
Ne ramane doar sa ne purtam singuri de grija!

Politia din Falticeni e corupta si la cheremul smecherilor,deci la ce bun sa mai existe?
3.   Desfiintati potera trimis de
(10 iun 2008, 21:08:56
as deschide o lista de semnaturi pentru desfiintarea politiei din Falticeni.De ce sa manance banii statului degeaba?Stie toata lumea ca nu sunt buni de nimic,nici cu valutistii,nici cu orice altceva.Nici curvele de la podul targului nu le mai dau atentie tilicarilor.

Asa ca ,oameni buni,hai sa-i desfiintam,iar in cladirea lor moderna sa extindem spitalul.Banii de salariile lor grase ar fi mai bine cheltuiti pentru medicamantele bolnavilor.
4.   Politia???????????????????????????falticeni trimis de
(11 iun 2008, 06:03:47
Din cate se stie acest Lefter are o multime de plingeri dar Domnul ROTARU ,sefu tot timpul il apara . Probabil are el ceva cu interlopul acesta .(sigur)
5.   Cand dati unda verde ? trimis de
(11 iun 2008, 09:26:20
Daca la 125 metri de sediul Politiei Municipiului Falticeni au sediu traficantii de tigari,alcool, droguri, si care sub acoperirea ca efectuiaza schimb valutar neautorizat de fapt dau bani cu camata si efectuiaza servicii de "recuperari", iar sub acoperirea ca sunt informatori ai politistilor de fapt costituie sursa lor saptamanala si la ocazii deosebite (controale), a diferitelor servicii din cadrul U.P.a Municipiului Falticeni.CAT NE COSTA DOMNULE COMANDANT SA-I SCOATETI DIN PIATA MACAR PENTRU UN TIMP , DACA MASURI LEGALE NU VA LASA PRIETENII SA LUATI,LOGISTICA SI PREGATIREA TEORETICA SI PRACTICA O AVETI ???!!!!!!!
6.   '''''' trimis de
(11 iun 2008, 21:10:05
nu pot sa cred ca se intampla asa ceva in orasul Falticeni!Parca ar fi vorba despre alt loc!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei