Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 6 iun 2008 - Anul XIII, nr. 131 (3812)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Fraude bancare

Zeci de indivizi reţinuţi de structurile de combatere a crimei organizate din Suceava şi Botoşani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Zeci de indivizi au fost reţinuţi, în cursul zilei de ieri, de structurile de combatere a crimei organizate din judeţele Suceava şi Botoşani, fiind acuzaţi că fac parte dintr-o reţea de tip mafiot care se ocupa cu fraudele bancare.

La primele ore ale dimineţii de ieri, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Suceava, alături de efective impresionante ale Poliţiei şi Jandarmeriei din Botoşani şi procurorilor Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate şi Terorism din judeţul vecin au descins la mai multe adrese, aproximativ 12 suspecţi fiind săltaţi de la domiciliile lor şi aduşi sub escortă în faţa anchetatorilor.

Deşi grosul reţelei pare a fi din Botoşani, judeţ unde au fost de altfel cele mai multe descinderi şi percheziţii domiciliare, surse din rândul structurilor de combatere a crimei organizate ne-au mărturisit faptul că oamenii legii au bătut, ieri dimineaţă, şi la uşile unor indivizi din Suceava, Bacău, Sibiu, Timişoara, Bistriţa, Petroşani şi Bucureşti, suspecţi că fac parte din aceeaşi grupare infracţională organizată.

Toţi aceştia sunt acuzaţi că au pus la cale obţinerea pe baza unor documente falsificate a numeroase credite de la bănci, valoarea prejudiciului fiind de aproximativ 600.000 de lei  (6 miliarde de lei vechi).

Deşi ieri după-amiază la audieri erau aduse în jur de 12 persoane, surse judiciare vorbeau despre un număr de circa 30 de indivizi implicaţi în toată această poveste, restul membrilor grupării urmând a fi aduşi în faţa anchetatorilor.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zeci de indivizi reţinuţi de structurile de combatere a crimei organizate din Suceava şi Botoşani.
 Vizualizări articol: 555 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Zeci de indivizi reţinuţi de structurile de combatere a crimei organizate din Suceava şi Botoşani5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei