Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 6 iun 2008 - Anul XIII, nr. 131 (3812)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Enoriaşul penal

Hoţ din biserici, căutat cu ajutorul portretului robot

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un individ în vârstă de aproximativ 35 de ani este căutat de poliţiştii din tot judeţul, fiind acuzat de spargerea mai multor biserici, din care a furat banii din cutia milei.

Deşi anchetatorii acestor cazuri nu ştiu încă identitatea hoţului, oamenii legii au reuşit, cu ajutorul unor martori care l-au văzut prin satul lor, să facă portretul robot al acestuia, sperând că individul cu pricina va fi prins în scurt timp.

Potrivit informaţiilor primite de la Serviciul de Investigaţii Criminale, în ultimele două săptămâni, respectivul individ a spart nu mai puţin de patru lăcaşuri de cult.

La 21 mai, între orele 13:00-18:00, hoţul a spart un geam de la o uşă laterală şi a pătruns în incinta Bisericii „Sf. Ierarh Nicolae” din oraşul Salcea, de unde a furat sume de bani din cutia milei şi altar.

Câteva ore mai târziu (în noaptea de 21/22 mai), acelaşi individ a forţat una dintre uşile Bisericii „Adormirea Maicii Domnului”, din satul Plopeni, a intrat în lăcaşul de cult şi a furat mai multe plicuri cu bani de pe Masa Sfântă.

În noaptea de 31 mai spre 1 iunie, cutia milei din interiorul bisericii din satul Grigoreşti, comuna Siminicea, a fost spartă, persoane necunoscute furând toţi banii donaţi de enoriaşi.

Pentru că modul de operare a fost identic ca şi în celelalte fapte, anchetatorii sunt convinşi că furtul de la Grigoreşti a fost comis tot de personajul căruia i-au făcut portretul robot.

 

O armată de poliţişti, pe urmele hoţului

La începutul acestei săptămâni, în noaptea de luni spre marţi, a venit rândul Bisericii “Sf. Procopie”, din oraşul Milişăuţi, să fie călcată de hoţi. Prin forţarea uşii de acces în altar, persoane necunoscute au intrat în biserică şi au furat toţi banii din cutia milei. Şi în acest din urmă caz, oamenii legii bănuiesc că e vorba de unul şi acelaşi autor.

Din datele poliţiştilor, principalul suspect are în jur de 1,70 metri înălţime, constituţie robustă şi păr şaten. Potrivit unor martori, suspectul este îmbrăcat într-o geacă de culoare bleumarin, din material textil, pantaloni din stofă de culoare gri, o şapcă de culoare neagră, cu cozoroc, iar pe umăr purta o geantă de culoare închisă, prevăzută cu barete.

Portretul robot al individului respectiv a fost trimis poliţiştilor din tot judeţul, o armată întreagă de oameni ai legii încercând acum să dea de urma acestuia.

Oricine are informaţii despre un astfel de individ, care corespunde semnalmentelor şi datelor prezentate mai sus, este rugat să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze Serviciul de preluare a apelurilor de urgenţă -112.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Hoţ din biserici, căutat cu ajutorul portretului robot.
 Vizualizări articol: 1132 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Hoţ din biserici, căutat cu ajutorul portretului robot5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   FURA SI EL DE UNDE POATE... trimis de
( 6 iun 2008, 16:26:34
Pai daca pentru un parlit ca el care a furat trei lulele si cinci techini din cutia milei s-a pus in miscare o armata de politai,cati credeti ca ar trebui sa fie pusi pentru smecheriide prin Parlament care dau tunuri de zeci de milioane de euroi...Lasati-l pe gainar in pace si apucati-va de lucruri sertioase !
2.   Pentru marele Colombo trimis de
( 6 iun 2008, 16:45:19
esti un retardat dupa modul in care gandesti, papagalule!!!!
3.   Seamana cu mine trimis de
( 7 iun 2008, 02:46:46
dar eu am falci mai mari

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei