Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 26 mai 2008 - Anul XIII, nr. 121 (3802)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

33 de studenţi, încadraţi la APIA pentru acoperirea volumului de muncă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Zecile de mii de cereri pentru subvenţii europene pe care angajaţii Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie în Agricultură (APIA) Suceava trebuie să le proceseze în următoarea perioadă reprezintă un volum de muncă cu mult peste cât pot acoperi oamenii agenţiei, astfel că s-a apelat la ajutorul studenţilor pentru accelerarea ritmului de lucru.

În baza unui protocol încheiat cu Universitatea Ştefan cel Mare Suceava, studenţi cu cunoştinţe de utilizare a calculatorului, de la facultăţi de profil, au fost invitaţi să lucreze la APIA Suceava în următoarele luni.

„Avem 33 de studenţi încadraţi pe bază de convenţie civilă. Cei mai mulţi lucrează în schimbul doi, până la ora 22.00, şi, dacă îşi îndeplinesc norma, pot ajunge la un salariu lunar de 1.550 de lei”, a declarat Lya Chiriac, purtătorul de cuvânt al agenţiei, precizând că la instituţie se lucrează în schimburi până târziu în noapte, iar mulţi angajaţi vin la serviciu şi sâmbătă şi duminică.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 33 de studenţi, încadraţi la APIA pentru acoperirea volumului de muncă.
 Vizualizări articol: 642 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
33 de studenţi, încadraţi la APIA pentru acoperirea volumului de muncă3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Siveco de rahat trimis de
(26 mai 2008, 12:23:56
toate astea se intampla dintr-un singur motiv... firma care a castigat licitatia softului adica SIVECO a realizat un prorgam care merge dupa ureche... cam asta e in Romania toti dau mita si fraieirii de jos vin si sambata si duminica sa lucreze plus de asta s-au dat si ultimaturi din partea ministrului agriculturiii sa se termine totul pana la 15 iunie dar cum???????????? se pare ca e imposibil sa vina el sa lucreze cu un astfel de soft...
2.   Nulitati trimis de
(26 mai 2008, 20:03:34
la apia au fost angajati toti incompetentii pe baza de pile si criterii politice iar acestia nu sunt in stare sa isi faca temele iar acum au de suferit oamenii in frunte cu lia chiriac stiu numai sa paseze pisica moarta in curtea altora
2.1  RE: Nulitati trimis de
(26 mai 2008, 23:29:44
Cu parere de rau de anunt ca singura pila cu care s-a intrat la APIA a fost cea din c u r u l tau de inadaptat social. Esti un idiot notoriu care nu stie altceva decat sa carcoteasca. Inainte de scoate bolovani din gura (sau degete daca tastezi) ia si te intereseaza un pic inainte. Eu unul am o cunostinta care a fost angajata si nici pe departe nu e vorba de pile.
3.   Raspuns trimis de
(27 mai 2008, 09:22:14
Toti suntem buni sa comentam dar pana nu lucrezi nu stii se spune ca sunt salarii mari si se sta degeaba, de ce nu von cei care comenteaza sa lucreze o singura zi sa vada cum e.Adevarul este ca vinovati sunt cei care au participat la licitatia softului si au luat bani.Intrebati-l pe dl Flutur pe care il tot ridicati in slavi ca pe vremea lui s-a facut licitatia cat a luat ptr ca siveco sa castige si sa ne dea un program de rahat.Cred ca daca-i punea pe tinereii care ajuta apia ar fi facut un program mai bun si mai performant

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei