Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 2 mai 2008 - Anul XIII, nr. 101 (3782)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dezvoltare

Firme din SUA şi China vor să înfiinţeze compania aviatică „Air Bucovina”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mai multe firme din SUA şi China şi-au anunţat intenţia de a investi în înfiinţarea unei companii aviatice, care ar urma să aibă sediul în judeţul Suceava.

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gavril Mîrza, a declarat că la începutul săptămânii viitoare va avea discuţii cu reprezentanţii firmelor din SUA şi China, aceştia urmând a fi prezenţi în Suceava pentru a analiza posibilitatea de a investi în modernizarea Aeroportului „Ştefan cel Mare” din Salcea, în deschiderea unei companii cu numele „Air Bucovina”.

Mîrza a precizat că firmele din cele două ţări vor să investească în reabilitarea pistei aeroportului, respectiv prelungirea acesteia până la o lungime de 3.000 de metri şi refacerea balizajului. La aceste investiţii se mai adaugă şi modernizarea clădirii aeroportului, precum şi construcţia unor depozite de mărfuri.

„Pe lângă modernizarea aeroportului, oamenii de afaceri din SUA şi China au spus că vor să înfiinţeze şi 50 de linii aeriene, şi să doteze viitoarea companie cu 25-30 de avioane Boeing 747. Mai mult, se intenţionează să se aducă şi avioane cargo, pentru transportul de mărfuri din şi spre China şi SUA”, a declarat preşedintele CJ Suceava.

Gavril Mîrza a mai spus că în situaţia în care firmele respective vor executa aceste lucrări de modernizare, pe perioada derulării investiţiei, la aeroportul Suceava ar urma să se organizeze un centru de instruire a piloţilor din zona asiatică, aceştia urmând a fi specializaţi în aviaţie economică şi utilitară.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Firme din SUA şi China vor să înfiinţeze compania aviatică „Air Bucovina”.
 Vizualizări articol: 942 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Firme din SUA şi China vor să înfiinţeze compania aviatică „Air Bucovina”3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   COOL!!! trimis de
( 2 mai 2008, 11:29:53
SI O SA FIE SI ZGARIE NORI SI FACEM SI PORT LA SUCEAVA SI .....STATIE ORBITALA INTERNATIONALA LA SUCEAVA SI....TOT CE VRETI!!!!

DAR TREBE SA-L VOTATI PE MARZA!!!!! NEAPARAT PE EL!!!!

ALTUL CA EL NU MAI GASIM NICIODATA!!!!!
2.   Nu stiu in ce data suntem trimis de
( 2 mai 2008, 12:29:53
Poate ca azi este 1 aprilie nu 2 mai ; Toyota, Aeroport, pregatire piloti chinezi care sa zboare dar cu ce avioane si pe ce piste ?
3.   Marza trimis de
( 2 mai 2008, 12:36:16
aceiasi gogosi,ma mir ca nu ne face si nasa o rampa de lansare a misiunilor in cosmos???ce nerusinati, dar pana acum ce au facut??
4.   Disperare PSDista trimis de
( 2 mai 2008, 12:41:10
Comunistul asta de Marza e dus cu pluta ...

E disperat rau...

Fraieri sunt cei care mai pun botul la astfel de gogosi electorale ...
5.   Pentru tov.Marza trimis de
( 2 mai 2008, 14:34:26
Bosorogule ai luat-o razna rau de tot.Visezi numai cai verzi pe pereti, zgirie nori, avioane, masini.Eu zic sa te retragi in liniste la lemnele tale de pe la cirlibaba ca oricum cre ca o sa ai soarta lui Mischie de la Tg.Jiu
6.   Dragi tovarasi si preteni trimis de
( 2 mai 2008, 14:56:31
o fabrica de gogosi dar infuriate sa faca....oare cand scapam de comunisti(ca-s peste tot)??? unu la primarie, unu la............
7.   Minciun electorale trimis de
( 2 mai 2008, 17:11:06
oameni cu mare tupeu pentru a pacali dar sa arate concret ce au facut ei si sa nu mai impiedice pe cei care cu adevarat vor sa faca ceva si pentru ceilalti.AU aplicat legile cum au vrut ei..vezi legea pensiilor nr 19,legea 18 de restituire a ceea ce s-a luat fortat si abeneficiat din plin,acu se dau mari reformisti....tupeisti.Vin acuma cu gogosi si planuri nerealizabile.De ce nu au facut nimic pana acum.Ausaracit pe multi sialtii au facut averi colosale,au furat legal.
8.   Lasane trimis de
( 2 mai 2008, 21:47:27
nu s au saturat de ciolan ,si sunt putin nesimtiti-mai este unul si la liteni si merge cu lozinca s al mai suporte oameni inca 4 ani -tot psd ist ca si marza!!!!!!!

9.   GOGOSI trimis de
( 3 mai 2008, 13:42:52
HOTII SI SMECHERII, ATAT SI NIMIC MAI MULT.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei