Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 2 mai 2008 - Anul XIII, nr. 101 (3782)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Victor Ponta: E foarte posibil ca Sorin Oprescu să fie candidatul PSD la Preşedinţia României

Vineri, 2 Mai 2008 (19:39:16)


Vicepreşedintele PSD Victor Ponta a declarat, vineri, la Beclean, că la cât de "supăraţi" sunt cei din PDL din cauza candidaturii lui Sorin Oprescu la Primăria Capitalei, "e foarte posibil" ca acesta să fie candidatul PSD la Preşedinţia României, transmite corespondentul MEDIAFAX.
  Victor Ponta a făcut această declaraţie într-o conferinţă de presă organizată cu prilejul lansării candidatului formaţiunii la Primăria Beclean, actualul edil Nicolae Moldovan.

Ponta a răspuns astfel unei întrebări adresată de un jurnalisat care a vrut să ştie dacă Sorin Oprescu ar putea fi candidatul PSD pentru Preşedinţia României.

"E foarte posibil. La cât de supăraţi sunt şi cei de la PDL de candidatura aceasta, probabil văd şi alţii lucrul acesta, dar până atunci avem foarte mult. Deocamdată avem alegeri locale şi cel mai important este să avem în fiecare loc candidaţi foarte buni", a declarat Ponta.

Vicepreşedintele PSD a declarat că, în timpul campaniei, nu va face declaraţii critice la adresa social-democraţilor din partid şi din afara acestuia.

"Sunt un om matur politic şi, când e campanie electorală, nu vorbesc de rău decât candidaţii PDL şi despre absolut toţi PSD-iştii independenţi sau în PSD vorbesc numai de bine", a declarat Victor Ponta.

Vicepreşedintele PSD va participa, vineri seara, la Beclean, la lansarea candidatului PSD, Nicolae Moldovan, actualul edil, la un nou mandat, al treilea. La eveniment vor mai fi prezenţi Ioan Rus şi Vasile Dâncu.

La Primăria Beclean vor candida cinci persoane: Nicoale Moldovan (PSD), Călin Creţu (PDL), Kiselef Cupşa (PRM), Iulian Stroe (PC), Ioan Sântu (PNL).

Oraşul Beclean este al doilea ca mărime din judeţ şi un important nod de cale ferată.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Victor Ponta: E foarte posibil ca Sorin Oprescu să fie candidatul PSD la Preşedinţia României .
 Vizualizări articol: 736 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Victor Ponta: E foarte posibil ca Sorin Oprescu să fie candidatul PSD la Preşedinţia României0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Fantezii trimis de
( 3 mai 2008, 17:20:11
ai fantezii cu sorin oprescu.PDL va castiga tot si va va elimina pt ttodeauna die pe scena politica romaneasca
2.   Soricel de cancelarie trimis de
( 4 mai 2008, 13:36:55
D-le Ponta,ati "distrus"o familie,ati fost si ramaneti un "rozator" ptr PSD,capabil sa "prosteasca populatia ca Nastase este un sfant,Iliescu este un ortodox convins,Hrebenciuc si Micky Spaga sunt incoruptibili,Mitrea si Vanghelie sunt absolventi la Oxford!!!! PSD are nevoie de un purtator de cuvant nu de un "mancator de rahat".

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei