Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 25 apr 2008 - Anul XIII, nr. 98 (3779)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Comunicat de presă

Myria Educaţional, cadoul de Paşte pentru şcolile din Fălticeni

Profitând de bunele relaţii dintre Primăria Municipiului Fălticeni şi grupul ALTEX, care de altfel şi-a anunţat intenţia de a investi în proiecte de infrastructură locală, primarul Vasile Tofan a reuşit să trezească interesul acestui partener pentru extinderea programului Myria Educaţional 2008 şi în şcolile din Fălticeni.

Softul educaţional Myria a fost lansat în 2007 special pentru şcolile din oraşele României de nivelul Fălticeniului, în parteneriat cu mari jucători de pe piaţa IT, Complet Electro Serv SA (CES), Microsoft România, SIVECO, AMD şi ALTFACTOR.

Myria Educaţional a fost lansat oficial la Fălticeni, miercuri ,23 aprilie, constituindu-se într-un cadou inedit de Paşti, şcolile fălticenene cu program I – VIII urmând să primească în următoarele zile, prin donaţia gestionată de Primărie, câte un calculator dotat cu softul specific ciclului primar şi gimnazial.

Primarul Vasile Tofan a salutat iniţiativa ALTEX de a se apropia mai mult prin proiecte faţă de comunitatea locală şi s-a arătat încântat de acest program care vine în sprijinul activităţilor şcolare din aria educaţională, în special al acelor activităţi care au ca scop să faciliteze relaţiile comunicaţionale între părinte şi copil, o lacună care se manifestă tot mai mult în ultimii ani. La acţiune au participat Octavian Birta din partea ALTEX România, Petre Movanu – Microsoft şi Bogdan Rogojină, reprezentant AMD.

Dacă aplicaţiile programului gen jocuri, enciclopedii, rezolvarea exerciţiilor de matematică etc. au fost pe placul copiilor, aceştia nu au mai fost la fel de încântaţi atunci când a venit vorba de aplicaţiile pe care le vor putea folosi părinţii pentru a nu-i „pierde” în faţa calculatorului. Vreţi să ştiţi exact ce site-uri accesează copilul dumneavoastră, în timp ce nu-l puteţi supraveghea? Doriţi să cunoaşteţi cu cine a stat de vorbă pe Messenger sau ce email-uri a primit şi a trimis? Cu ce jocuri şi-a umplut timpul? Ori, pur şi simplu, doriţi să stea copilul dumneavoastră în faţa computerului decât în anumite intervale orare?, au fost întrebări care şi-au găsit răspunsul în demonstraţia de folosire a aplicaţiilor programului Myria făcută de reprezentantul Microsoft România.

Compartiment mass-media
Alexandru Mîţu

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Myria Educaţional, cadoul de Paşte pentru şcolile din Fălticeni.
 Vizualizări articol: 1138 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Myria Educaţional, cadoul de Paşte pentru şcolile din Fălticeni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei