Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 25 apr 2008 - Anul XIII, nr. 98 (3779)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Lipsă de reacţie

Cei zece copii premianţi, dar săraci, riscă să nu mai ajungă în tabără

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Zece elevi cu situaţie foarte bună la învăţătură, dar care nu au posibilităţi materiale, riscă să nu mai ajungă în tabăra de la Bran, programată pentru perioada 30 aprilie – 4 mai, din lipsa banilor.

Deşi s-a cerut ajutorul comunităţii prin intermediul presei, pentru a se aduna suma de 4.000 de lei, bani cu care aceşti copii ar putea sta o săptămână în tabără la Bran, nici o persoană nu s-a oferit să-i ajute.

Cei zece minori sunt în evidenţele Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava. Tabăra este organizată de Agenţia de turism „Sunrise turism”. Direcţia de Asistenţă Socială Suceava asigură transportul dus – întors cu microbuzul până la Bran.

Directorul general al Protecţiei Copilului, Gheorghe Straton, ne-a spus că instituţia pe care o conduce nu dispune de fonduri suficiente pentru astfel de activităţi.

 

Apel umanitar

Copiii sperau ca prin intermediul presei, oamenii cu suflet din Suceava să-i ajute cu orice sumă de bani, pentru a putea să-şi plătească biletul pentru tabără. Mai ales că se apropie Sărbătorile Pascale, când toţi oamenii încearcă să fie mai buni, mai darnici, copiii sperau ca o părticică din belşugul multora să ajungă şi la ei.

Nu s-a întâmplat să fie aşa, deşi, atât în presa scrisă, cât şi la televiziune, s-a făcut cunoscut cazul celor zece copii premianţi, care îşi doresc să meargă pentru prima dată într-o tabără.

Mai facem un apel către toţi sucevenii care doresc să facă un bine şi nu pot să se decidă către cine să se îndrepte bunătatea lor, să sune la Protecţia Copilului Suceava - 0230 520 172 sau la redacţia cotidianului „Monitorul de Suceava” - 0230 522 993, şi să-i ajute pe aceşti copii necăjiţi să plece în tabără.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cei zece copii premianţi, dar săraci, riscă să nu mai ajungă în tabără.
 Vizualizări articol: 1160 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Cei zece copii premianţi, dar săraci, riscă să nu mai ajungă în tabără5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Fara titlu trimis de
(25 apr 2008, 12:04:35
de ce oare umflatii astia de la conducere nu ar pune mana de la mana sa le faca o bucurie celor mici? ca din cauza lor parintii copiilor sunt saraci. ca nu le mai ajunge lor. a disparut de tot spiritul civic. mereu trebuie sa se cerseasca.

sau ma gandesc... le e frica de concurenta. vor veni din urma acesti copii, si le va cere socotela!
2.   Exemplu trimis de
(25 apr 2008, 12:40:20
Si de ce nu da Monitorul de Suceava un exemplu, punand la dispozitie aceasta suma infima in comparatie cu banii care-i vin din reclamele de Paste si din campania electorala? Vezi draga doamne, Monitorul e doar cu vorba, nu si cu fapta.

2.1  RE: Exemplu trimis de
(25 apr 2008, 14:17:33
ca bine ai mai zis...sunt mandra de tine!!
3.   Stim ce inseamna omenia? trimis de
(25 apr 2008, 16:20:45
De ce cei pe care i-am ales acum ne intorc spatele? De ce oamenii MARI nu au putina compasiune fata de acesti copii MARI? banul la ban trage, iar paduchele la paduche. ASTA E ROMANIA!
4.   Firmele mari trimis de
(25 apr 2008, 19:03:38
de ce nu cotizeaza cei care au luat licitatii ,,mocca,, de la primarie si consiliul judetean ,,,de ce nu i trage nimeni de falci sa le o spuna la obraz ,,auzi purceilor din miile de miliarde luati pe contractele primariei dati si ceva pentru saracii judetului ,,sau daca au dat ,,spaga ,,e suficient .
5.   Explicatie trimis de
(25 apr 2008, 21:14:40
Edilii nostri sunt prea ocupati cu pomana electorala. Este mai convenabil sa cumperi pachete pentru cateva sute de familii si sa-ti asiguri cateva voturi, decat sa trimiti niste copii intr-o tabara.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei