Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 25 apr 2008 - Anul XIII, nr. 98 (3779)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

De Sf. Gheorghe

Doi adulţi şi un minor au încercat să se sinucidă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei suceveni au încercat să-şi pună capăt vieţii, miercuri, de Sf. Gheorghe, tentativele lor de sinucidere sfârşindu-se pe paturile Spitalului Judeţean de Urgenţă.

Victimele, doi adulţi şi un minor, s-au intoxicat cu diverse substanţe, potrivit medicilor de serviciu în ziua respectivă.

Seria tentativelor de sinucidere a fost deschisă de Maria C., în vârstă de 51 ani, din Suceava, care a înghiţit otravă pentru şoareci şi a luat medicamente cu pumnul (60 comprimate de Algocalmin).

Femeia a recurs la acest gest din cauza unei dispute cu soţul şi a fost internată în secţia Anestezie şi Terapie Intensivă pentru tratament de specialitate. În cursul zilei de ieri, după ce starea sa de sănătate s-a îmbunătăţit, ea a fost transferată la Medicală.

 

A înghiţit pastile fiindcă nu a primit un scuter cadou

Iulian B., în vârstă de 17 ani, din Costâna, a fost internat în Spitalul Judeţean de Urgenţă după ce a înghiţit mai multe tablete de Antinevralgic. Băiatul a recurs la acest gest în semn de protest faţă de mama sa, care a refuzat să-i cumpere scuterul dorit.

“De fiecare dată apelează la şantaj pentru a obţine ceea ce-şi doreşte, nu e pentru prima oară când recurge la un asemenea gest. Este agresiv, iar de câţiva ani a renunţat chiar să mai meargă la şcoală. Le-am recomandat părinţilor ca după ce-şi revine de pe urma intoxicaţiei să-l interneze la Socola”, a precizat unul dintre medicii de la Suceava.

Mărioara N., în vârstă de 34 ani, din Frumosu, este a treia persoană care, miercuri, de Sf. Gheorghe, a vrut să-şi ia viaţa. Femeia a înghiţit o substanţă necunoscută şi a consumat alcool, dar starea sa de sănătate este bună, declară medicii care o au în grijă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi adulţi şi un minor au încercat să se sinucidă.
 Vizualizări articol: 1104 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Doi adulţi şi un minor au încercat să se sinucidă1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Curios trimis de
(25 apr 2008, 15:10:38
Medicii suceveni i-au salvat... Va apare vreun comentariu de apreciere? Sau medicii si politistii trebuie intotdeauna injurati?
1.1  RE: Curios trimis de
(25 apr 2008, 18:59:24
de ce sa i injuri cand fac ceva bun ?. cand fac prostii ce sa le faci altceva ..nu ramai decat cu injuratul si mortul pe masa ..

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei