Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 25 apr 2008 - Anul XIII, nr. 98 (3779)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

„Bărbăţie”

Gheorghe Flutur din Poieni Solca se ascunde de presă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul Partidului Naţional Democrat Creştin pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, care are acelaşi nume cu cel al liderului şi candidatului PD-L Suceava pentru aceeaşi funcţie, se ascunde în continuare de presă.

Orice încercare de a-l găsi pe cel de-al doilea Gheorghe Flutur, din Poieni Solca, pentru a-i da posibilitatea să-şi prezinte programul politic, precum şi proiectele pe care le are pregătite pentru a convinge electoratul să-l voteze, a fost sortită eşecului. De asemenea, contactat telefonic în diverse rânduri, singurul „răspuns” a fost o manea care înlocuia mesageria vocală.

De altfel, şi preşedintele PNDC Suceava, Ovidiu Ilisei, a precizat că momentan nu intenţionează să organizeze nici o conferinţă de presă în care să-l prezinte în mod oficial pe cel care, deşi nu este atât de cunoscut opiniei publice, a reuşit să stârnească numeroase reacţii în mediul politic sucevean.

„Este timp să organizăm conferinţe de presă după începerea campaniei electorale”, au fost singurele declaraţiile ale liderului PNDC Suceava, care nu a putut să explice totuşi de ce Gheorghe Flutur din Poieni Solca este atât de păzit şi ferit de presă şi de opinia publică.

Mai mult, din informaţiile pe care le deţinem, candidatul PNDC pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava nu poate fi găsit nici la domiciliul propriu.

Reamintim că după expirarea termenului legal de depunere a candidaturilor pentru preşedinţia CJ Suceava, două persoane care vizează această funcţie au acelaşi nume, Gheorghe Flutur.

Este vorba despre liderul PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, dar şi o persoană total necunoscută opiniei publice, în vârstă de 36 de ani, cu domiciliul în comuna Poieni Solca.

 

Doi candidaţi independenţi încearcă să ajungă consilieri judeţeni

Funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava este vizată de 11 candidaţi. Dintre aceştia, cel care va ocupa această funcţie va fi candidatul care reuşeşte să obţină cel mai bun scor electoral, în urma unui singur tur de scrutin.

De asemenea, pentru funcţiile de consilieri judeţeni, au depus liste de candidaturi 18 formaţiuni politice, uniuni şi asociaţii. Pe lângă acestea, şi-au mai depus candidaturile pentru o funcţie de consilier judeţean directorul Poştei Suceava, Nicolai Costrîş, şi preotul Cătălin Axinte.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gheorghe Flutur din Poieni Solca se ascunde de presă.
 Vizualizări articol: 1506 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Gheorghe Flutur din Poieni Solca se ascunde de presă3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   VOTATI ADEVARATUL FLUTUR!! trimis de
(25 apr 2008, 11:49:49
VOTATI ADEVARATUL GHEORGHE FLUTUR!! VOTATI PNDC!!!! Pe buletinele de vot, intre paginile 2-5, veti gasi ADEVARATUL CANDIDAT GHEORGHE FLUTUR, CEL CARE A FACUT ATAT DE MULTE PENTRU BUCOVINA!!! IMPOSTORUL ESTE PE PAGINA1, PE POZITIA 1 sau 2. NU VOTATI IMPOSTORUL de pe pagina 1, ci dati pagina si VOTATI ADEVARATUL GHERGHE FLUTUR DE LA PARTIDUL NATIONAL DEMOCRAT CRESTIN , partid sustinut de PRESEDINTELE TRAIAN BASESCU!!!!
1.1  RE: VOTATI ADEVARATUL FLUTUR!! trimis de
(25 apr 2008, 11:54:30
votez sa te regulez in aripa.
1.2  RE: VOTATI ADEVARATUL FLUTUR!! trimis de
(25 apr 2008, 12:18:14
UN ACT DE PARSIVENIE MURDARA ....ADEVARATUL GHEORGHE FLUTUR - ESTE CEL CARE CANDIDEAZA LA PD-L ..... parsivenia psd ...uite ce face ....duce in balarii
1.3  RE: VOTATI ADEVARATUL FLUTUR!! trimis de
(25 apr 2008, 12:35:51
recunosc , sunt OVIDIU MILICI, da sunt membru psd , si voi face comentarii cate vreau, doar ca nu aveti ce sa imi faceti. SUNT CEL CARE LING CLANTA LUI MARZA!! HIHIHI
1.4  RE: VOTATI ADEVARATUL FLUTUR!! trimis de
(25 apr 2008, 13:10:04
Cum puteti permite, domnule Briceag, sa-i lasati pe toti golanii sa posteze in numele Dvs? Unul ca Ovidiu M ILICI trebuie trimis la plimbare. Sa-si asume comentariile, mirlanul.
1.5  RE: VOTATI ADEVARATUL FLUTUR!! trimis de
(26 apr 2008, 08:26:47
tre sa fie unu care nici nu stie sa lege 3 cuvinte daca nu au curaj sal arate:))
2.   Cum ? trimis de
(25 apr 2008, 13:26:16
Adica e alba neagra: pe romaneste se umbla cu cioara vopsita....? La ce scoli or fi invatat ?
3.   Mesaj pentru cititori trimis de
(25 apr 2008, 13:41:58
Colegi de pe forum, de ceva vreme mi-am dat demisia din slujba lui flutur. Am facut acest gest necesar deoarece domnul flutur nu mai gandeste coerent si ma sperie cu ideile sale. Ultima data cand am intrat in biroul dumnealui, facandu-mi loc printre bradutii si copaceii plantati (ca sa semene locul lui de lucru cu un colt de padure bucovineana), am remarcat ca el ERA IMBRACAT IN NAPOLEON , cu costumatie completa, cu baston de maresal, iar andreica, pardau si vatavu erau imbracati in soldati si executau ordinele fictive ale lui flutur. La scena asista si Gospodaru, care era imbracat in schelet, pe post de victima a razboiului.

Cand am vazut aceste lucruri, cum domnul flutur se credea Napoleon pe campul de lupta, am decis sa parasesc barca pdlului pentru ca EFECTIV NU MA MAI REGASESC PRINTRE ACESTI OAMENI. Asa ca m-am retras din aceasta slujba. Acum lucrez pe cont propriu, intr-un domeniu din afara politicii. SUCCES DO?NULUI FLUTUR SI PNDC
3.1  RE: Mesaj pentru cititori trimis de
(25 apr 2008, 15:05:45
Nimeni nu crede ca adevaratul Briceag comenteaza mai sus. Lipseste pentru moment, dar va reveni. Toate aceste mesaje sunt manipulari KGB-iste, asa cum fac cei din Ciuma Rosie.
3.2  RE: Mesaj pentru cititori trimis de
(25 apr 2008, 17:12:04
Bai suriu ba,tu ai nimerit la Vadim in PRM!
4.   Clarificari necesare... trimis de
(25 apr 2008, 18:41:40
Daca nu esti : fostul sef al DSS ce a praduit padurile mindrei Bucovine, fostul ministru corupt,criminal de gaini si vinzator de iluzii taranilor creduli,fostul vicepresedinte al PNL-ului,ce a tradat miseleste ca ultimul borfas,partidul care l-a facut(prea mare) om,daca nu esti cel care spala banii din conturile ceausiste( bani ai poporului !),ajunsi pe mina unui securist (stolojan ?),daca nu esti cel care arunca cu bani negri

,in stinga si in dreapta,cutreierind bezmetic judetul in cautare de naivi si profitori ,promitind energie electrica gratis,pietruiri,asfaltari,bor si fonduri picate din cer si daca te cheama Flutur Gheorghe afla ca esti cel de mult asteptat de alegatorii suceveni,spre a face curat in judet si a-l trimite unde trebuie (BT) pe celalalt flutur gheorghe de care aminteam mai sus .Bine ai venit ! Adio Zarone ...
4.1  RE: Clarificari necesare... trimis de
(25 apr 2008, 19:57:29
Gigioc,Cutit,Raspopitul,Fault, vostru comun este PSD! mai bine facea taticutul vostru o labutza la momentul potrivit si va dadea drumul la apa...la canal.Scapa astfel de multe cheltuieli inutile. Ne scapa si pe noi de supliciul de a respira acelasi aer cu niste retardati jegosi! Stati la churul lui Marza si mirositi-i in continuare bashinile...se pare ca a devenit un fel de drog pentru voi,pui de catea in calduri!

4.2  RE: Clarificari necesare... trimis de
(25 apr 2008, 23:24:39
Fault esti frate cu mine de azi. Avem un dusman comun.
5.   Pentru ALEX D trimis de
(25 apr 2008, 21:49:29
da' ai impresia ca adevaratul OVIDIU a postat mai sus ? zici numai de BRICEAG de parca..ma rog...si'nca ceva,comuinistilor...nu v'ati saturat de prea fumata chestie ,,Milici'' ? uite..stiu ca e un basescian p'aici care e din burdujeni,eu tot burdujenean sunt deci nu ne'am putea intalni sa vaza si retinu' lui ca Milici asta cu care o tot ,,arde'' el n'are nici o treaba p'aici ?
6.   Foarte bine face ! trimis de
(25 apr 2008, 22:06:32
Ce daca se ascunde ?

Care e problema dvs. ? stimati jurnalisti de la MONITORUL ?

Nu MAI AVETI SUBIECTE ?

Despre omorarea cainilor cand mai scrieti ?

Ca sa aveti RATING ??

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei