Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 apr 2008 - Anul XIII, nr. 91 (3772)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cod Galben

Şase tiruri au blocat DN 17, în zona Palma

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Judeţul Suceava a trecut fără probleme deosebite de avertizarea de cod galben de acum două zile, prin care Administraţia Naţională de Meteorologie anunţa ploi abundente şi chiar ninsori în mai multe judeţe ale ţării.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, singurele probleme înregistrate marţi, în judeţ, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, au fost provocate de câteva tiruri care au blocat circulaţia pe DN 17, în zona Palma, şi un drum secundar din Gura Humorului care a fost inundat.

Primul eveniment a fost anunţat la dispeceratul ISU Suceava, marţi, la ora 21:48, atunci când Garda de Intervenţie Gura Humorului şi un echipaj din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi au intervenit cu trei autospeciale pentru evacuarea apei de pe un drum secundar din cartierul Voroneţ.

La sosirea pompierilor şi jandarmilor, o porţiune din drumul respectiv era inundată, existând pericolul ca apa să ajungă la patru gospodării din apropiere. Din fericire, echipele de intervenţie au reuşit să scoată apa din drum, înainte ca aceasta să ajungă în curţile oamenilor.

Tot marţi, în jurul orei 22:10, efectivele ISU Suceava au fost solicitate să intervină pentru deblocarea DN 17, pe raza localităţii Palma.

În urma ninsorii căzute în ultimele ore în acea zonă, şase tiruri care nu erau echipate corespunzător au rămas blocate pe un drum înzăpezit.

Pompierii au chemat în sprijin două utilaje de la Direcţia Drumuri Naţionale Suceava şi Câmpulung Moldovenesc, reuşindu-se tractarea tirurilor şi deblocarea drumului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şase tiruri au blocat DN 17, în zona Palma.
 Vizualizări articol: 1385 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 2 voturi
Şase tiruri au blocat DN 17, în zona Palma2.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   DN17 trimis de
(17 apr 2008, 11:28:08
Pacat de oamenii din tiruri dar acest drum ar trebui blocat macar 2-3 zile sa vada edill judetului cum se circula pe el sa le fie rusine si vor voturi? O sa aibe pe dracu in patru Ei au fost pe acest drum macar sa vada despre ce este vorba Nu putem sa mergem sa ne vedem copii care locuiesc la Bistrita ,daca mergi de 2 ori trebuie sa iti bagi masina in service,este jenant cu atata nesimtire

1.1  RE: DN17 trimis de
(17 apr 2008, 11:31:23
Una din marile "realizari" ale lui Mirza este acest drum DN17. Ma mir ca mai are tupeul sa iasa din orasul Suceava, ca sa mearga in Campulung de exemplu. Oare cati campulungeni l-or fi scuipat intre ochi? Bravo Mirza, in mai bine de 15 ANI de sefie la cj, nu ai rezolvat problema drumului. Nici nu l-ai largit, nici nu l-ai reparat, dar comisioane v-ati tras, nemernicilor.
1.2  RE: DN17 trimis de
(17 apr 2008, 11:34:55
ce are palma cu bistrita .... drumul pana la palma e foarte bun cu mici exceptii ....
1.3  RE: DN17 trimis de
(17 apr 2008, 13:03:04
Domnule ziarist,nu v-ar strica putina geografie.Drumul la care faceti referire este 17A si nu 17,iar cit priveste afirmatia dvs."raza localiotatii Palma",aflati ca nu exista o astfel de localitate in judetul Suceava.
2.   DN 17 trimis de
(17 apr 2008, 12:47:29
IN PRIMUL RAND NU STIU CINE A SCRIS ARTICOLUL , DAR VREAU SA VA DAU EU NISTE LAMURIRI PENTRU CA AM FOST PE PALMA IN ACEA NOAPTE. CEI DE LA DRUMURI NATIONALE SUNT NISTE HOTI AROGANTI SI CU LENEA IN VENE. AGENTII DE LA POSTUL DE POLITIE SUCEVITA AU INROSIT TELEFOANELE DE LA DN CAMPULUNG SOLICITAND MASINI CU MATERIAL ANTIDERAPANT. PANA LA URMA AU APARUT DOUA MASINI CARE, SURPRIZA SAU NU , NU AVEAU MATERIAL ANTIDERAPANT ( PROBABIL CEI DE LA DN NU S-AU ASTEPTAT SA MAI NINGA SI AU VANDUT NISIPUL , CA DE SA AIBA SI EI SARACUTII CE PUNE PE MASA DE PASTE ). ECHIPAJUL ISU CARE S-A DEPLASAT IN PASUL PALMA IN ACEA SEARA DADEA ORDINE LA TOATA LUMEA DAR NU AU PUS MANA SA FACA NIMIC. ASTA E , NE MERITAM SOARTA, POATE DAK SE SCHIMBA PRESEDINTELE LA CONSILIUL JUDETEAN O SA SE MAI REZOLVE CEVA , ALTFEL......DUMNEZEU CU MILA!
3.   Palma trimis de
(17 apr 2008, 13:49:22
Frumos... cine a scris articolul nici nu stie ce-i Palma.

********.net
3.1  RE: Palma trimis de
(17 apr 2008, 16:41:27
frrrate, dn17 face legatura intre suceava si vatra dornei prin humor si c-lung.

palma, o urca cei care vin dinspre radauti si vor sa ajunga prin c-lung si v dornei, spre ardeal si SUB NICI O FORMA NU E DN17!
3.2  RE: Palma trimis de
(18 apr 2008, 11:04:24
SUNT DOUA DN 17:DN 17A - CARE TRECE PRIN GURA HUMORULUI PANA LA SUCEAVA , IAR ASTA CE TRECE PE LA PALMA E DN17

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei