Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 apr 2008 - Anul XIII, nr. 91 (3772)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Eveniment

Prima ediţie a târgului “Market Expo Bucovina 2008” s-a deschis ieri la Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură, OVO Design Bucureşti şi Consiliul Judeţean Suceava au deschis ieri la Suceava prima ediţie a târgului naţional de bunuri de larg consum „Market Expo Bucovina 2008”.

Târgul se va desfăşura până pe 20 aprilie 2008 la Complexul Expoziţional al Centrului Economic Bucovina. La eveniment participă 25 de companii care vor expune bunuri de larg consum, de la produse alimentare, electrice şi electrocasnice, până la produse electronice, calculatoare, sisteme de supraveghere, decoraţiuni interne şi exterioare, parfumuri şi produse cosmetice.

Atracţia evenimentului o vor prezenta, cu siguranţă, standurile cu produse pentru nunţi. Rochii de mireasă, rochii de domnişoare de onoare şi de ocazie, costume pentru miri şi cavaleri de onoare, bijuterii, ceasuri, mănuşi şi voaluri pentru mirese, buchete de mireasă, aranjamente florale, decoraţiuni pentru nuntă şi invitaţii la nuntă cu o grafică deosebită, toate le sunt oferite sucevenilor la târgul de nunţi.

 

Reduceri la achiziţionarea unui pachet pentru organizarea nunţii

Toate detaliile organizării unei nunţi, de la oferirea invitaţiilor, alegere ţinutei, decorarea sălii de petrecere, până la filmarea şi fotografierea evenimentului pot fi lăsate în grija firmelor specializate, venite la târgul de nunţi cu oferte care de care mai atrăgătoare. Astfel, sucevenii care pe perioada târgului vor vizita standurile pentru nunţi şi vor contracta ofertele unor firme participante vor beneficia şi de reduceri de preţ semnificative.

Târgul de nunţi a pregătit pentru tinerii aflaţi în pragul căsătoriei nu numai o organizare fără cusur a evenimentului mult aşteptat, ci şi locul în care aceştia îşi pot petrece luna de miere. Astfel, la târg sunt prezente şi firme de turism care oferă celor interesaţi pachete atractive, în ţară, dar şi în străinătate.  

Şi pentru ca locuinţa tinerilor căsătoriţi să fie caldă şi prietenoasă, firma OVO Design, unul dintre organizatorii evenimentului, s-a prezentat la târg cu mobilă de calitate, obiecte de artă, lămpi, mochete, covoare şi perdele.

În cadrul târgului „Market Expo Bucovina 2008” vor mai avea loc expoziţii, seminare şi conferinţe pe diverse teme de interes din acest sector economic, printre care şi accesarea fondurilor europene. De asemenea, în cadrul manifestării va avea loc şi o tombolă cu premii.

Toţi sucevenii interesaţi să viziteze standurile târgului trebuie să ştie faptul că pot beneficia de transport gratuit din oră în oră, cu plecare din staţia de autobuz din centrul municipiului Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prima ediţie a târgului “Market Expo Bucovina 2008” s-a deschis ieri la Suceava.
 Vizualizări articol: 1561 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Prima ediţie a târgului “Market Expo Bucovina 2008” s-a deschis ieri la Suceava5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei