Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 1 apr 2008 - Anul XIII, nr. 77 (3758)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Concurs

Şef nou la Sectorul Poliţiei de Frontieră Vicov

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Comisarul de poliţie Paul Cătălin Mironescu este noul şef al Sectorului Poliţiei de Frontieră Vicov în urma concursului susţinut ieri după amiază la sediul Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Suceava. Comisarul Mironescu a îndeplinit până acum funcţia de adjunct şef de sector la Vicov. Potrivit celor afirmate de către purtătorul de cuvânt de la Poliţia de Frontieră rădăuţi, subcomisar Ilie Poroch-Seriţan, Mironescu urmează să fie numit în funcţie prin dispoziţia Inspectorului general al Poliţiei de Frontieră Române, chestor principal de poliţie Nelu Pop.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şef nou la Sectorul Poliţiei de Frontieră Vicov.
 Vizualizări articol: 1754 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Şef nou la Sectorul Poliţiei de Frontieră Vicov3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Asa da trimis de
( 1 apr 2008, 11:45:40
bravo lui merita

2.   Asa da trimis de
( 1 apr 2008, 13:14:42
bravo comisare te astept la centru
2.1  RE: Asa da trimis de
( 1 apr 2008, 15:46:41
hoti se felicita intre ei
3.   ------ trimis de
( 1 apr 2008, 13:44:26
si baietii buni ai tigaretelor made in ucraina il asteapta cu sufletul la gura.la mai mult si la mai mare big comisare!
4.   Incredibil trimis de
( 1 apr 2008, 15:44:37
oare nu exista si oameni cinstiti? tot hoti si banditi sunt pusi in functie de conducere? oare au uitat fratii mironescu ce parliti erau cand purtau uniforma verde de granicer, dar acum sa schimbat foaia sunt politia de frontiera si traficul cu tigari este in floare lovelele curg pe banda rulanta si totul sub supravegerea pol. de frontiera
4.1  RE: Incredibil trimis de
( 1 apr 2008, 20:26:39
Mai usor cu apelativele mai nene! Sau esti foarte in tema atat cu activitatea politiei de frontiera cat si cu cea personala a fam. Mironescu si atunci as fi curioasa sa vad ce ai de spus. Ca nu de alta, dar se intampla ca eu sa fiu in tema cu amandoua si iti comunic ca te inseli amarnic. Comentarii de astea sunt f. usor de facut dar dupa ce muncesti zi si noapte si-ti lasi totul balta (inclusiv familia) pentru munca si primesti si tu o promovare si se gasesc destepti ca tine sa faca remarci destepte nu e prea corect. Astept sa vad daca ai ceva de spus sau doar te plictiseai amarnic si voiai si tu sa scrii ceva!
5.   Il asteapta trimis de
( 1 apr 2008, 16:49:44
ee domn. mironescu veniti la noi la vicov trebuie sa facem ceva magarii ca de unde avem si noi bani trebuie sa facem niste cmbinatii ca tin buzul ascuns in garaj degeaba.te astept cu mare drag.
6.   Rautati trimis de
( 1 apr 2008, 21:17:26
multa invidie .multa rautate strang unii daca nu reusesc niciodata sa fie apreciati , arunca cu noroi in cei cinstiti si promovati pe drept. ..ofticosilor.
7.   Adi care "suge nasu la morti" trimis de
( 2 apr 2008, 12:40:10
Mai ADI, dara tu tot prost ai ramas de cand te-a facut mata, tu ce stii sa faci? nu te oftica, tu nu o sa ajungi niciodata, nici macar sef de tura, mintiuca ta de gaina nu-ti ajuta la nimic, doar la debitat ineptii, dute cu MOF si inecati-va sub pod la Siret.

Stii de ce te trimit la Siret, nu-ti mai amintesti? Nu ai cum, tu nu stii cu cine te-a facut mata. De tenbeli ca tine-i plina tara de aia merge asa cum merge. Esti bun doar ca materie prima pentru sapun de rufe. Toate astea din partea lu" mata.
8.   O.H. trimis de
( 3 apr 2008, 00:07:28
Observ ca sunt forumisti de profesie, cu pareri la minut in orice. Catalin, azi e prima zi din restul vietii tale. Tu poti alege un drum drept sau pe cel batatorit. Precum vezi, forumistii treapada dupa colt. Ajuta-i sa isi foloseasca timpul si "talentul" in alte domenii, macar pentru vreo 5 ani. Nu suntem colegi, nu lucrez/ locuiesc la Vicov, vreau doar sa nu mai aud de politia de frontiera, politie, pompieri, salvamari, ....... Romania.
9.   Frumoooos trimis de
( 3 apr 2008, 09:39:07
Daca nu se stie aceste functii se iau pe ochi frumosi si pe pupaturi in k__ur.As vrea sa aflu si eu ce merite are acest mare si stimabil domn Mironescu (in afara de a ascunde si a ajuta pe marii traficanti de tigari si marii afaceristi in domeniul lemnului)?
10.   Liberte egalite fraternite trimis de
( 3 apr 2008, 09:46:49
In afara de controalele facute de zece ori pe noapte in zonele pretabile micului trafic de tigarilaughing)))))))))) impreuna cu acel om din Vicov "care este inaintea lui Dumnezeu in acel oras" sau cel putin asa crede, nimic nu a facut.

Ba nu gresesc, face tot posibilul sa scape de tinerii care incearca sa-si faca treaba cat mai cu putinta.

In acea zona este o uniune o alianta foarte greu de lovit anumetongueatraucean-Mironescu-Tipa-Sch nu se ridica unele semne de intrebare?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei