Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 mar 2008 - Anul XIII, nr. 73 (3754)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Proiect de cooperare transfrontalieră

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Partenerii proiectului de cooperare transfrontalieră „Romania-Ukraine: Cross-border Expertise and Competitiveness for export” (proiect cu valoarea de 426.560 euro, finanţat de către Uniunea Europeană şi Guvernul României prin Programul de Vecinătate România - Ucraina, care este implementat şi programat spre derulare în perioada decembrie 2006 - iulie 2008), respectiv Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava şi Asociaţia Publică “Business Center” a oraşului Cernăuţi, au avut, cu câteva zile în urmă, la nivel reprezentativ, o întâlnire consultativă.

 

Oportunităţi de colaborare economică transfrontalieră

Întâlnirea, care s-a desfăşurat la Cernăuţi, a avut ca scop promovarea rezultatelor parţiale ale proiectului şi oportunităţile de colaborare economică transfrontalieră.

În cadrul discuţiilor purtate s-au prezentat evenimentele derulate până la data organizării acestei întâlniri, rezultatele înregistrate, dar şi activităţile aflate în derulare precum şi cele programate până la finalizarea proiectului.

Întâlnirea, la care delegaţia română alcătuită din reprezentanţi ai mediului academic, ai unor ONG-uri, reprezentanţi ai presei, precum şi manageri ai IMM-urilor, care doresc să stabilească contacte comerciale cu parteneri aflaţi de cealaltă parte frontierei, a fost condusă de către directorul de proiect, prof. univ.dr. Gabriela Prelipcean, prodecan al Facultăţii de Ştiinţe economice şi Administraţie Publică din cadrul universităţii sucevene, iar echipa ucraineană a fost reprezentată de către d-na director Porchuk Mariya, alături de care au mai fost prezenţi manageri ai IMM-urilor şi membri ai presei regionale din Cernăuţi, a fost fructuoasă şi apreciată de participanţi, urmând ca rezultatele parţiale şi materialele de promovare ale proiectului să fie publicate bilingv.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Proiect de cooperare transfrontalieră.
 Vizualizări articol: 1112 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Proiect de cooperare transfrontalieră5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   DE UNDE A AVUT UNIVERSITATEA 10%? trimis de
(27 mar 2008, 12:55:50
CA EU N-AM PUTUT FACE ROST .
2.   Patraulea si economica trimis de
(27 mar 2008, 21:48:31
am nevoie de un elicopter,contactul comercial cu partenerul de dincolo l-am stabilit. in economia aceasta de piata avem ronson,saint george,lm,marlboro,viceroy, toate la pret de piata!vrem elicopter,deoarece ne costa prea mult cheltuielile cu paza si protectia pe verde si drum

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei