Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 mar 2008 - Anul XIII, nr. 73 (3754)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Control

Clubul Sportiv Blackbelt din Suceava, amendat de inspectorii sanitari

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un club sportiv din municipiul Suceava, Blackbelt, a intrat în atenţia autorităţilor sanitare după ce, în urma unui control, s-au descoperit o serie de deficienţe în ceea ce priveşte condiţiile de igienă asigurate clienţilor. Administratorul clubului, Ovidiu Sfetcu, a fost amendat cu suma de 1500 de lei după ce inspectorii sanitari au constatat că grupurile sanitare erau prost întreţinute şi nedotate cu materiale pentru igiena individuală a persoanelor care frecventau acest club.

Din cauza unor neajunsuri similare, amenzi au fost aplicate şi în cazul unor magazine mixte şi a unui bar din mediul rural. Pentru abateri mai grave, în urma verificărilor, au fost emise şi patru decizii de suspendare a activităţii.

Toate aceste măsuri au fost luate de inspectorii Autorităţii de Sănătate Publică în cursul ultimei săptămâni.

Potrivit doctorului Ludovic Abiţei, şeful Inspecţiei Sanitare de Stat din cadrul ASP, a fost închis magazinul mixt din localitatea Frumosu aparţinând SC Crepuscul SRL, din cauza spaţiilor necorespunzător amenajate şi întreţinute şi a instalaţiilor pentru colectarea şi evacuarea apelor menajere uzate care prezentau deficienţe de funcţionare care permiteau deversarea acestora direct pe sol.

 

Mizerie în magazinele mixte de la ţară

Lacăt pe uşă a fost pus şi la magazinul mixt al PF Rusu Corduneanu V. Ecaterina, unde reprezentanţii ASP au descoperit că în incintă era foarte multă mizerie, apa curentă caldă şi rece lipsea, iar instalaţia pentru colectarea şi evacuarea apelor menajere uzate era necorespunzătoare.

Pentru spaţii prost întreţinute, care necesitau lucrări de renovare şi igienizare, şi instalaţii care permiteau deversarea reziduurilor menajere direct pe sol, dar şi pentru amenajarea la o distanţă prea mare de unitate a grupului sanitar a fost închis şi magazinul mixt din Valea Bourei aparţinând AF Marian Gheorghe Ioan.

O măsură similară a fost luată şi în cazul magazinului mixt din Vicovu de Sus al SC Vamos Company SRL, pentru neasigurarea în unitate a apei curente calde şi reci şi neacceptarea controlului igienico-sanitar şi refuzul colaborării cu organele de control.

Pentru alte abateri mai mici, în ultima săptămână, au fost date şi cinci amenzi, cuprinse între 600 şi 4.000 lei, în valoare totală de 10.700 lei. Printre cei sancţionaţi se numără proprietarul unui magazin mixt şi al unui bar din comuna Cornu Luncii, SC Artenis Prod SRL, o vânzătoare de la magazinul mixt din Preuteşti aparţinând SC Progresul 90 SRL, Margareta Moşneagu. De amenzi au mai avut parte SC Ceztrans Company, deţinătoarea unui magazin mixt din comuna Cornu Luncii, şi AF Marian Gheorghe Ioan, din Valea Bourei, în cazul căruia, pe lângă amendă, a fost emisă şi o decizie de suspendare a activităţii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Clubul Sportiv Blackbelt din Suceava, amendat de inspectorii sanitari.
 Vizualizări articol: 638 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Clubul Sportiv Blackbelt din Suceava, amendat de inspectorii sanitari0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei