Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 mar 2008 - Anul XIII, nr. 73 (3754)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Inspectoratul Şcolar

Opt candidaţi picaţi la concursul pentru ocuparea posturilor de directori

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Opt cadre didactice din judeţ care au susţinut concursul pentru ocuparea funcţiilor de directori de şcoli au picat examenul organizat de Inspectoratul Şcolar Suceava.

La concursul organizat în perioada 19-26 martie 2008 s-au prezentat 47 de candidaţi, care au susţinut două probe: evaluarea curriculum-ului vitae şi interviul cuprinzând întrebări din legislaţie şi management, finalizat cu susţinerea ofertei manageriale.

39 dintre candidaţi au promovat examenul. Este vorba despre opt directori şi doi directori adjuncţi pentru colegii şi grupuri şcolare, patru directori de grădiniţe, doi directori pentru cluburile copiilor, trei directori pentru şcoli de arte şi meserii, 17 directori şi trei directori adjuncţi pentru şcoli cu clasele I-VIII. Cei opt candidaţi respinşi fie nu au întrunit punctajul minim la una dintre cele două probe, fie s-au clasat pe a doua poziţie.

IŞJ a scos la concurs 124 de posturi vacante de directori, însă doar 39 au fost ocupate, iar 85 de posturi au rămas vacante. Inspectorul şcolar general adjunct Daniel Hrenciuc a declarat că „posturile de directori şi directori adjuncţi rămase neocupate în urma concursului vor fi ocupate în următoarea perioadă prin delegaţie”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Opt candidaţi picaţi la concursul pentru ocuparea posturilor de directori.
 Vizualizări articol: 2082 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 5 voturi
Opt candidaţi picaţi la concursul pentru ocuparea posturilor de directori3.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Banul face jocul trimis de
(27 mar 2008, 11:57:28
daca aveti banutul prezentativa la dolofan si veti trece examenul ,fara bani nu merge in romania .
2.   Concursul trimis de
(27 mar 2008, 12:28:40
Nu este chiar asa domnule "Ceausescu"; ai ales foarte bine pseudonimul lui Ceausescu care a trait si a murit foarte detestat . Am participat la concursul de directori, am avut contracandidat penelist (fostul director) iar eu independent. Am c�stigat eu, fara ca cineva din ISJ sau din exteriorul sa-mi faca vreo aluzie. Asta �n ceea ce ma priveste, nu comentez pentru alti participanti dar nu am auzit printre noi comentarii dubioase. Eu cred ca politicul nu si-a bagat nici macar "codita".
3.   S-o spui lu' Mutu d-le director trimis de
(27 mar 2008, 12:48:12
Atata timp cat Carcalete ii poarta bracinarul de rezerva lui Flutur peste tot unde se deplaseaza in judet, inclusiv la WC, nu pot sa te iau in serios. Nu stiu care ar avea curajul sa faca comentarii dubioase la adresa conducerii superioare de partid si ISJ. Mai au nesimtirea sa spuna ca invatamantul sucevean este liber de influentele pacatoase ale politrucilor PDL-isti. Bai marlanilor, sunteti la putere sau in opozitie? Care-i situatia voastra reala pe teren, cum jucati si dupa ce muzica? Cand am spus ca PDL-istii sunt o turma de mancatori la rahat, au sarit unii si nu mi-au dat dreptate. Uite ca se adevereste. Sunt niste BOMBALAI.
3.1  RE: S-o spui lu' Mutu d-le director trimis de
(27 mar 2008, 17:12:38
ba tu esti mai mancator de rahat si mai bombalau decat toti la un loc.. ii lingi lu marza rahatu de la fund
4.   Auziti-l pe DIRECTOR trimis de
(27 mar 2008, 12:51:07
DE CE NU NE SPUI CENE ESTI?????
4.1  RE: Auziti-l pe DIRECTOR trimis de
(27 mar 2008, 13:36:05
Bubico, nu stii cum sa-l musti de kur pe ala care arata adevarata-ti fata?

Ueeee!
5.   Transparenta si corectitudine trimis de
(27 mar 2008, 13:21:04
Si eu am dat concurs de director si nu m-a intrebat nimeni de culoarea politica , de bani nici nu poate fi vorba ,si am luat concursul !

Asa ca ar fi bine sa va mai abtineti de la comentarii rautacioase pentru ca totul a fost perfect legal si corect!
5.1  RE: Transparenta si corectitudine trimis de
(27 mar 2008, 17:16:04
astia is invatati ca in anii de dupa comunism pe vremea psd ai bani ai post .. probabil asa siau obtinut majoritatea locurile de munca care tot zic asta... nu puteti sa inteleg ca puteti ajunge director si prin cunostinte proprii
6.   Hahahahhahah trimis de
(27 mar 2008, 13:37:41
Director unde? La Cucuietii din deal? Pai daca esti pe la vreo scoala suceveana sigur ai dat dar zici doar asa ca sa te afli in treaba. Ai dat si o sa mai dai, nu ai grija.

7.   Rusine trimis de
(27 mar 2008, 13:54:29
mare mafie la ISJ, dai banu esti director, inspector, etc, nu dai nu esti. Cate au ajuns inspectoare si nu au nici o treaba cu meseria si se comporta ca niste dictatoare, sunt slab pregatite profesional ba mai mult vor sa iasa din ISJ dupa pensie , cu picioarele inainte (cica au nevoie de ele/ei , de niste HARCOTEURI DE BABE) niste profitoare , spagi , etc..... MADAMME sacosa , auzi? RUSINE SA VA FIE!!!!!!!!!!!
7.1  RE: Rusine trimis de
(27 mar 2008, 21:14:17
Gresit mon cher.

Chestia cu mafia ai mare dreptate. Si cu datul banului.

Ideea e insa ca omiti un alt merit mare a unora, numitele SUGACIOASE. Prospaturile de la ISJ care isi au rolul bine determinat si care nu au dat nici banul si nici nu au avut pile. Au luat nota mare la ORAL si au promovat.
8.   Lasati comentariile trimis de
(27 mar 2008, 20:22:03
cunosc personal o situatie unde intr-o scoala de la tata,fiica,unchi,sora,nas,cumnat si tot restul de rude sunt in sistem:profesor,director,invat pdl retrasi recent din pnl si ce nu vi se pare normal peste tot este asa,dl.carcalete s-a intalnit de fata cu mine intr-o conjunctura in care s-a discutat postul unui director care ulterior si-a mai adus o sumedenie de rute,asta e indiferent de cine conduce peste tot si in toate institutiile este la fel
9.   Nu e nici o problema trimis de
(27 mar 2008, 20:27:05
probele astea de curriculum , management etc mi se par niste aberatii si nu folosesc la absolut nimic.sunt niste notiuni abstracte pe care nimeni, niciodata nu le va intelege.cat despre posturile neocupate,nici o problema.se gaseste omul potrivit cu o cunostinta "sus-pusa" potrivita.
10.   Lasti comentariile trimis de
(28 mar 2008, 07:56:52
vorbe/n vant

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei