Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 mar 2008 - Anul XIII, nr. 73 (3754)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Drept la replică

„Domnul deputat Stan nu a făcut cerere scrisă pentru căminul cultural”

La articolul apărut în ziarul dvs., „Monitorul de Suceava” din data de 22.03.2008, semnat de domnul Tudor Ionescu, articol în care domnul deputat Stan Ioan din partea P.S.D. ameninţă cu instanţa mai mulţi primari, printre care şi primarul comunei Rîşca, judeţul Suceava, motivat de faptul că la acţiunea de lansare a candidatului de primar din partea P.S.D. pentru comuna Rîşca, nu i s-a pus la dispoziţie localul căminului cultural din comuna Rîşca. Arătăm că acest lucru nu este adevărat, întrucât nu a fost solicitat în scris, aşa cum domnul deputat declară în ziarul dvs., că ar fi fost solicitat localul căminului prin cerere scrisă, dimpotrivă localul căminului cultural a fost pus la dispoziţia oricărui solicitant, inclusiv solicitanţilor din partea Organizaţiei P.S.D. Rîşca. Menţionăm faptul că la momentul când a avut loc adunarea de lansare a candidatului la funcţia de primar din partea P.S.D. localul căminului cultural era în reparaţii, cum de fapt este şi la ora actuală. La ideea domnului deputat că localul căminului cultural din comuna Rîşca ar fi lăsat în paragină, îi amintim distinsului domn deputat că prin ajutorul dumnealui de acum câţiva ani am reuşit să facem reparaţii capitale la acest local, iar la momentul de faţă nu facem altceva decât să continuăm lucrările de modernizare şi reparaţiile necesare, ţinând cont că este o perioadă când nu sunt alte activităţi, fiind perioada Postului Mare pentru Sfintele Sărbători ale învierii Domnului nostru Iisus Hristos. Rugăm în acest sens pe domnul deputat Stan Ioan pe care îl stimăm şi îl respectăm în acelaşi timp, fiind un bun prieten de al nostru, lăsând de o parte micile şicane inerente actului electoral să dezmintă faptul că localul căminului cultural din comuna Rîşca nu i-a fost pus la dispoziţie. Să lăsăm deoparte necazurile şi supărările pentru că noi, cei din comuna Rîşca, vom rămâne cumnaţi, cumetri, vecini, colegi de şcoală şi prieteni pe viaţă, indiferent de politica de azi sau de mâine.

Să lăsăm destinul care este ghidat de steaua călăuzitoare a fiecăruia dintre noi să hotărască, pentru că pe acest pământ suntem simpli vizitatori şi vremelnic puşi într-o funcţie sau alta, lucru care este hotărât tot de providenţă.

Cu stimă şi respect deosebit,
Nicu Rusu, primarul comunei RÎŞCA.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Domnul deputat Stan nu a făcut cerere scrisă pentru căminul cultural”.
 Vizualizări articol: 1139 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
„Domnul deputat Stan nu a făcut cerere scrisă pentru căminul cultural”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bravo trimis de
(27 mar 2008, 17:25:38
de-ar fi toti primari asa ... nu stiu de la ce partid e da na mai sarit nici pesedeii la comentarii nici ceilalti... nui de teapa voastra asa primar a... voua va plac aia care se ceartasmug

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei