Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 mar 2008 - Anul XIII, nr. 73 (3754)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Investiţii

Lucrările la reţelele de gaz metan vor fi reluate în luna aprilie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Lucrările de construcţie a reţelelor de gaz metan din judeţ ar putea fi reluate începând din luna aprilie 2008, a anunţat preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gavril Mîrza.

El a precizat că în cursul acestei săptămâni, firma Petrom Service, care a executat până în prezent aceste investiţii, va realiza împreună cu SC Bucovina Ecoterm Gaz SA evaluarea lucrărilor existente.

„Vom stabili situaţia finală în legătură cu reţeaua de gaze, astfel încât săptămâna viitoare să trecem, cu firma Transgaz, la următorii paşi care urmează a fi făcuţi conform celor stabilite la Ministerul Economiei şi Finanţelor”, a declarat şeful administraţiei judeţene.

Reamintim că CJ Suceava a semnat un document cu SC Transgaz SA în vederea predării, respectiv preluării, reţelelor de gaze naturale construite prin intermediul proiectului „Suceava – Utilităţi şi mediu la standarde europene”. Documentul respectiv a fost semnat şi de reprezentanţi ai Ministerului Economiei şi Finanţelor şi ai Agenţiei Naţionale pentru Resurse Minerale.

Mîrza a amintit că prin respectivul act se stabileşte preluarea de către Transgaz a conductelor de gaze realizate prin intermediul proiectului „Utilităţi şi mediu”, precum şi continuarea investiţiilor în dezvoltarea reţelelor de gaze naturale prevăzute în acest proiect.

Potrivit spuselor lui Gavril Mîrza, Transgaz ar urma să continue lucrările de execuţie a reţelelor de gaz pe tronsoanele Câmpulung Moldovenesc - Vatra Dornei şi Păltinoasa – Rădăuţi.

„Sper ca până la jumătatea lunii aprilie lucrurile să fie finalizate şi să demareze procedurile de reîncepere a lucrărilor la reţelele de gaze”, a mai spus preşedintele CJ Suceava.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lucrările la reţelele de gaz metan vor fi reluate în luna aprilie.
 Vizualizări articol: 589 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Lucrările la reţelele de gaz metan vor fi reluate în luna aprilie5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Rahat cu perje trimis de
(27 mar 2008, 13:49:32
Incepe campania electorala!Pt cateva luni vine din nou GAZUL.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei