Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 8 mar 2008 - Anul XIII, nr. 57 (3738)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Necruţător

Deputatul Stan cere demisia ministrului agriculturii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PSD de Suceava Ioan Stan cere demisia ministrului agriculturii, Dacian Cioloş, care, în opinia lui, s-a dovedit „o soluţie nefericită” pentru agricultura românească.

Stan şi-a exprimat nemulţumirea faţă de lipsa de reacţie a lui Cioloş la diminuarea bugetului ministerului agriculturii cu suma de 4.500 de miliarde de lei vechi la recenta rectificare bugetară, bani care ar fi urmat să fie folosiţi pentru subvenţii şi pentru achiziţionarea de utilaje agricole.

„Atitudinea domnului Cioloş a fost condamnabilă în condiţiile în care în şedinţa de guvern în care s-a tăiat din bugetul ministerului agriculturii cele 4.500 de miliarde de lei vechi el nu a scos nici o vorbă”, a spus parlamentarul social democrat.

Stan a arătat că de când ocupă fotoliul de ministru, Dacian Cioloş nu a avut „nici o realizare”.

„Mă refer la faptul că nu a reuşit să absoarbă nici un euro de la Uniunea Europeană privind subvenţia la hectar, planul naţional de dezvoltare a agriculturii a fost depus cu întârziere şi nici acum nu a intrat în discuţia vreunei comisii şi există pericolul ca nici anul acesta câteva sute de milioane de euro să nu poată fi absorbite de România. Nu a reuşit sau nu vrea să dea măcar cei 37 de euro pe care trebuia să-i acorde guvernul pentru subvenţia la hectar. La ora actuală nu există nici un leu venit la producătorul de lapte ca subvenţie acordată de la bugetul de stat. Domnul Cioloş nu mai are ce căuta la ministerul agriculturii, deoarece căciula este prea mare pentru domnia sa. Avansarea nu a fost pe măsura competenţei domniei sale”, a declarat Stan. El a mai sus că Dacian Cioloş va fi chemat la comisia pentru agricultură a Camerei Deputaţilor pentru a da explicaţii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputatul Stan cere demisia ministrului agriculturii.
 Vizualizări articol: 1170 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Deputatul Stan cere demisia ministrului agriculturii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Costiţă de porc la grătar 4 porţii - 30 minute 1,5kg costiţă crudă de porc50 ml ulei1 ceapă6 roşii bine coapte1 linguriţă boia de ardei dulce1 lingură sos de soia2 căţei de usturoi2 linguri muştar1 lingură zahăr brun1 linguriţă miere1 linguriţă rasă scorţişoară±... Citeşte