Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 25 feb 2008 - Anul XIII, nr. 46 (3727)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Escroc prins

Înşelăciuni cu locuri de muncă pentru câmpulungeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mai multe persoane din municipiul Câmpulung Moldovenesc au fost înşelate cu sume de bani cuprinse între 300 şi 800 de lei, de un aşa zis patron care le-a promis locuri de muncă la o fabrică din localitate pe care urma să o cumpere. Din fericire, poliţiştii câmpulungeni i-au stricat afacerile necurate respectivului ţepar, în urma cercetărilor descoperindu-se că acesta mai are la activ şi alte fapte similare comise pe raza mai multor judeţe.

Ilie Joarză, în vârstă de 43 de ani, din municipiul Sibiu, a fost săltat de poliţişti, în cursul zilei de vineri, dintr-una dintre camerele hotelului „Bucovina” din Câmpulung Moldovenesc, acolo unde era cazat. La recepţie, aveau să afle oamenii legii, sibianul prezentase o legitimaţie a unei firme româno-olandeze (SC Iliton Conf Nederland), pretinzând că se numeşte Sorin Iacob şi este asociat la această societate.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, în perioada 16-21 februarie a.c., Joarză a contactat 10 persoane din municipiul Câmpulung Moldovenesc, iar de la o parte dintre acestea a solicitat şi a primit acte, precum şi suma de 2300 de lei, sub pretextul că îi va angaja ca şoferi de tir la o fabrică din localitate, pe care firma sa intenţionează să o cumpere.

 

Ţeparul a făcut „angajări” şi la Ialomiţa, Constanţa şi Iaşi

Poliţiştii au găsit în bagajele sibianului mai multe înscrisuri din care rezulta că acesta contactase şi alte persoane, din judeţele Ialomiţa, Constanţa şi Iaşi.

„Serviciul de Investigare a Fraudelor a iniţiat efectuarea de cercetări faţă de cel în cauză, sub aspectul comiterii infracţiunilor de înşelăciune, tentativă la înşelăciune, fals şi uz de fals”, se precizează în comunicatul Poliţiei.

Anchetatorii au stabilit că Joarză a comis mai multe infracţiuni de înşelăciune şi pe raza municipiilor Slobozia şi Iaşi, fiind urmărit sub numele „Damian” şi „Sorin Iacob”.

Ilie Joarză a fost preluat de o escortă a IPJ Ialomiţa, în vederea continuării cercetărilor.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Înşelăciuni cu locuri de muncă pentru câmpulungeni.
 Vizualizări articol: 750 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Înşelăciuni cu locuri de muncă pentru câmpulungeni3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ... trimis de
(25 feb 2008, 12:04:29
au fost si or sa mai fie....(prosti nu sant?)

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Frigărui cu scorţişoară 4 porţii - 60 minute 8 pulpe de pui2 foi de dafin1 morcov 2 cepe3 ramuri cu frunze de ţelină500ml vin roşu1 linguriţă miere1 cuişoară8 beţişoare de scorţişoarăsare, piper 1. Din vin, dafin, cuişoară, miere, frunze de ţelină,... Citeşte