Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 22 feb 2008 - Anul XIII, nr. 44 (3725)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Celulă goală

Suceveancă dată în urmărire generală pentru trafic de droguri

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Lista celor aproape 300 de suceveni daţi în urmărire generală de Poliţie cuprinde un nou nume: Irina Florentina Nwokeji, fostă Bobu, căutată de poliţiştii din toată ţara pentru trafic de droguri de mare risc.

În vârstă de 29 de ani, tânăra, domiciliată în comuna Grămeşti, a fost condamnată la sfârşitul anului trecut de către Tribunalul Bucureşti la nu mai puţin de 15 ani de închisoare.

Potrivit subcomisarului Iulian Damian, ofiţer specialist în cadrul compartimentului „Urmăriri” al Serviciului de Investigaţii Criminale, faptele comise de Nwokeji s-au petrecut în perioada 2002-2004, atunci când tânăra din Grămeşti a fost implicată într-o importantă reţea de traficanţi de droguri.

„S-a ocupat de organizarea traficului de droguri, recrutarea cărăuşilor, procurarea biletelor de călătorie şi efectuarea tuturor formalităţilor necesare pentru transporturile de droguri, de pe urma cărora câştiga sume considerabile de bani”, a declarat Damian.

Ofiţerul a precizat că orice persoană care deţine date sau informaţii care pot duce la prinderea tinerei din Grămeşti este rugată să sune la 112 sau să meargă la cea mai apropiată unitate de poliţie.

Subcomisarul Iulian Damian a precizat că dintre cei 278 de suceveni daţi în urmărire, pentru mai toate categoriile de fapte, de la furturi, la violuri, tâlhării, înşelăciuni, la fapte de mare violenţă, mai bine de 200 dintre ei sunt daţi în urmărire internaţională, întrucât există informaţii că au părăsit ţara.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Suceveancă dată în urmărire generală pentru trafic de droguri.
 Vizualizări articol: 1052 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Suceveancă dată în urmărire generală pentru trafic de droguri2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ... trimis de
(22 feb 2008, 12:17:06
Ce fatza de plapuma are...
1.1  RE: ... trimis de
(22 feb 2008, 12:48:12
fratele meu gigi daca o plapuma ar avea o asemenea fata te-ai mai inveli cu ea

asta e buna de pus in campul cu floarea soarelui la inaltime si atunci na-i sa vezi pe deasupra nici mu;te nici pasari si nici macar aviane, urata-i doamne si e si pleava societatii dar daca nu o dovedeau ca jigodie cine se spargea in figuri si bani pe peste tot. prindeti/o si la ocna cu masca de fier
2.   Heheheh trimis de
(22 feb 2008, 13:09:15
radeti voi ... dar sa vedeti ce sani are si cum arata in boxeri, si ce fund bombat si bun are ... vi s'ar ...... **** .... dar comentati, dar ati si trage'o cu ea
3.   Recunosc trimis de
(22 feb 2008, 21:13:27
am ********* si in_**** de multe ori cand mi-a fost eleva
4.   Si cati au trait de pe spinarea eiiiiiiiiiii trimis de
(23 feb 2008, 10:26:27
Urata sluta cum o caracterizati voi dar sa stiti un lucru ,multi sa-u inbogatit din afacerea cu droguri,,,,si mai ales acei politai necinstiti care se mai misuna printre noi,se simt cu musca pe caciula,dar asta e legea este pt. prosti si saraci.mai urmariti cartierul ZAMCA,si prin licee,inca se mai cumpara droguri si acuma,afacerea este banoasa si profitabila.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Turtiţe de somon cu tarhon 400g somon 4 linguri vin alb sec400g cartofi fierţi30g unt1 leg. mare de tarhon verde1 leg. cozi de ceapă verde1/2 linguriţă coajă rasă de lămâie1 ou200ml ulei2 linguri fãină± sare, piper Puneţi feliile de... Citeşte