Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 22 feb 2008 - Anul XIII, nr. 44 (3725)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Finanţare

155 de miliarde de lei pentru reabilitarea străzii Cernăuţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Strada Cernăuţi, una dintre cele mai importante artere din municipiul Suceava, va fi complet reabilitată, dar nu mai devreme de anul viitor.

Indicatorii tehnico-economici pentru proiectul de modernizare, drenare şi consolidare a străzii Cernăuţi au fost aprobaţi la valoarea de 15.492.858,55 lei, aproximativ 3,8 milioane de euro.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat că următoarea etapă în realizarea acestui proiect este organizarea unei licitaţii, astfel încât lucrările de modernizare să poată începe în această vară.

„Lucrările pe strada Cernăuţi au început deja, în acest an, cu reabilitarea reţelelor de apă şi canalizare. Pentru proiectul de modernizare vom aloca aproximativ 2 milioane de euro din obligaţiunile municipale pe care Primăria Suceava le va emite în acest an”, a explicat primarul Ion Lungu.

Edilul şef al Sucevei a menţionat că diferenţa de aproximativ 1,8 milioane de euro va fi suportată, cel mai probabil, din bugetul local al municipiului. Aceşti bani vor fi necesari în a doua etapă a acestui proiect, mai exact anul viitor. Durata de realizare a proiectului este de 14 luni, de la semnarea contractului cu firma ce execută lucrările.

Acesta a precizat că, în acest an, strada Cernăuţi va fi reabilitată „în mare”. Proiectul cuprinde atât reabilitarea drumului şi a trotuarelor, pe o lungime de circa 2 kilometri, cât şi lucrări de drenaj care vor face din strada Cernăuţi o arteră funcţională.

Printr-un proiect finanţat din fonduri europene, în versantul de Nord-Est al Sucevei, afectat de-a lungul anilor de puternice alunecări de teren, sunt montaţi acum senzori subterani ce vor furniza date privind gradul de stabilitate al terenului.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 155 de miliarde de lei pentru reabilitarea străzii Cernăuţi.
 Vizualizări articol: 759 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
155 de miliarde de lei pentru reabilitarea străzii Cernăuţi3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ALUNECARI IN CAPUL LOR trimis de
(22 feb 2008, 22:15:22
Interese mari.La ei si la altii versantul de NE tine de pe zamca pina la sere cu exceptiile de rigoare pentru mahari si alesi ai neamului.Pentru amariti terenurile aluneca numai ca sa nu le dea autorizatii de constructie asa dea naibii sa nu le poata vinde sa nu devina burgheji peste noapte pt.ca la noi comuinismul este inca in floare.MARE PORCARIE.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Turtiţe de somon cu tarhon 400g somon 4 linguri vin alb sec400g cartofi fierţi30g unt1 leg. mare de tarhon verde1 leg. cozi de ceapă verde1/2 linguriţă coajă rasă de lămâie1 ou200ml ulei2 linguri fãină± sare, piper Puneţi feliile de... Citeşte