Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 11 feb 2008 - Anul XIII, nr. 34 (3715)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Atenţie şoferi!

Radare în cascadă pentru liniştirea vitezomanilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În încercarea de a mai stăvili numărul mare de accidente rutiere grave care se tot petrec în judeţ, agenţii Serviciului de Poliţie Rutieră Suceava au organizat o nouă acţiune de control cu radare dispuse în cascadă. Acţionând cu trei aparate radar pe DN 2 E, pe sectoarele Cornu Luncii, Păltinoasa şi Capu Codrului şi pe DN 17, în zona localităţii Frasin, poliţiştii au aplicat 47 de amenzi pentru viteză excesivă, fără a lua nici un permis de conducere.

Acţiunea s-a desfăşurat vinerea trecută, între orele 9.00-13.00. Serviciul de Poliţie Rutieră Suceava anunţă că astfel de acţiuni de control vor mai continua, urmând a se acţiona cu precădere pe sectoarele de drum pe care şoferii obişnuiesc adesea să calce pedala de acceleraţie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Radare în cascadă pentru liniştirea vitezomanilor.
 Vizualizări articol: 1993 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.29/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 7 voturi
Radare în cascadă pentru liniştirea vitezomanilor4.357

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Sub pasarela trimis de
(11 feb 2008, 11:55:28
va rog mult de tot sa veniti cu radarul si sub pod la scheia unde se circula nebuneste de sus din oras coborand in jos spre citrus se merge cu foarte mare viteza ....e un pericol pentru cei care locuim in zona .... 10 - 20 km / ora.................normal cand scapa saracii soferi la un pic de asfalt ii dau talpa ...dar nu ... ..politia nu doarme vegheaza si hop ii amendeaza pe vitezomanii care au facut 45 de minute de la citrus pana la rozita .....asa baieti pe ei...amenzi ca legea e de partea voastra .pe primari cine ii amendeaza ca ne rupem masinile zi de zi prin toate ,,bortile,, din oras hmmmm,? ma intreb .
1.1  RE: Sub pasarela trimis de
(11 feb 2008, 22:38:29
DADA SA STEA LA POD LA ITCANI....SA PRINDA CARUTELE IN EXCES DE ZEL...STAU SI MA INTREB O CHESTIUNE....DE CE POLITIA TRATEAZA CU DEZINTERES SI IGNORA PROBLEMA CARUTELOR PE DRUMURILE EUROPENE, MAI ALES CAND ACESTEA NU MAI AU CE CAUTA PE ACESTE DRUMURI, CHESTIUNE PREVAZUTA DE LEGE....DE CE IGNORA CARUTELE MORTALE???????PT CA NU LE IESE NIMIC???????NESIMTIRE TOTALA!!!!!!!

TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL
2.   Hai las-o ! trimis de
(11 feb 2008, 12:21:30
Unde sa mai stai cu radarul pe ruta respectiva cand de la Gura Humorului si pana la Campu Lung e vai si amar de drumul ala. Cateva drumuri am facut intr-o saptamana de la Suceava la C.Lung si deja trebuie sa-mi fac iar directia la masina.

Pun pariu ca radarele stateau la denivelarile dintre drumul reabilitat 100 metri si cel vechi, caci acele denivelari sunt bine zis "adevarate cascade" si cand omul ii mai dadea putina talpa dupa 100 de gropi luate anterior, hopa iese domn cascheta si-i taie elanul.
3.   Antiradar trimis de
(11 feb 2008, 18:43:39
cine are antiradar scapa asa ca de-acum trebuie sa mai scoata astia un aparat care sa brueze antiradarul
3.1  RE: Antiradar trimis de
(11 feb 2008, 20:03:19
da da... al naibii de isteti au fost cand au legalizat antiradarul. da asa-i romanu, da cu stangu-n dreptu. si acuma scriu articol ca pun radare...cumva sa-i aplaudam ca-si fac datoria nu? da... sa iasa cu radarele da nu unde-i drumul stricat de nu treci nici cu caruta. si in timp ce noi ne stricam masinile prin scheia domnii isi arunca... "drumul" unul altuia. dobitocii... de-ar ramane unul dintre ei cu suspensiile-n balta acolo
4.   Psajul de la Skeia? trimis de
(11 feb 2008, 20:48:09
"dobitocii... de-ar ramane unul dintre ei cu suspensiile-n balta acolo": ce balta bre, sa ramana cu botu=n puii mei, toti care au responsabilitati pentru starea jalnica a drumurilor patriei, ca le-am umplut frigiderele si congelatoarele de preparate, astazi cand am trecut pe acolo. Ce sa va mai spun? rovineta? s-o plateasca masa... Cand vine vorba si de drumuri m-i se face lehamite, avem nevoie de cate un TEPES in fiecare urbe, of, cata treaba ar avea.
5.   Radar trimis de
(11 feb 2008, 21:58:52
Miltieni ce stati cu radaru pe e85 la Romanesti, sa va fie rusine ca existati. Sunteti niste fraieri care in loc sa patrulati si sa preveniti comportamente rutiere cauzatoare de accidente, faceti norma la amenzi pe o portiune ce nu pune probleme. Hai sictir pentru fraierul cu loganul ala arhicunoscut. Marsh in strada sa vedeti cum se circula.
6.   Ciudat trimis de
(12 feb 2008, 20:25:39
nu cunosc traseul dar partea ciudata este au dat 47 de amenzi(asa scrie in articol) si ciudatenie nu au luat nici un permis io unu nu cred au mai luat si ei niste banuti (a nu se intelege ca as fi vrut sa fie luate permise)

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Limbă cu măsline 4 porţii – 90 minute 800g limbă de vită300g măsline negre100ml ulei 3 cepe 2 ardei graşi 4 roşii1 lingură bulion± sare, piper Opăreşte limba, curăţ-o de pieliţa albă, apoi pune-o la fiert la oala minune pentru 1 oră.... Citeşte