Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 1 feb 2008 - Anul XIII, nr. 26 (3707)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Escrocherii

Pensii de invaliditate, obţinute cu acte false

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei persoane din comuna Mălini sunt cercetate penal de poliţiştii de la Investigarea Fraudelor, după ce, susţin oamenii legii, au obţinut pensii de invaliditate, pe baza unor documente falsificate.

Anchetatorii susţin că cei trei, V.M., în vârstă de 47 de ani, I.Z., de 35 de ani, şi T.Z., de 42 de ani, s-au folosit de adeverinţe de salariat la o societate din comuna nemţeană Tarcău, deşi în realitate nu au lucrat niciodată la acea firmă. Ofiţerii de la Investigarea Fraudelor au mai stabilit că falsurile au fost făcute şi în carnetele de muncă ale celor trei.

În spatele acestor mânăreli, precizează anchetatorii, este una şi aceeaşi persoană, Elena F., în vârstă de 58 de ani, din Tarcău, o fostă salariată la compartimentul resurse umane al societăţii nemţene.

Împotriva celor trei pensionari din Mălini, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni au început urmărirea penală, fiind acuzaţi de săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune şi uz de fals.

De răspunderea penală nu a scăpat nici femeia care a măsluit documentele pe care pensionarii le-au depus la Casa Judeţeană de Pensii Suceava, aceasta fiind cercetată pentru fals material în înscrisuri oficiale.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pensii de invaliditate, obţinute cu acte false.
 Vizualizări articol: 1428 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.5 din 2 voturi
Pensii de invaliditate, obţinute cu acte false1.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   PENSII trimis de
( 1 feb 2008, 11:18:55
SI CE CREDETI CA ACESTA E PRIMUL CAZ SAU CE SAU FACUT CU CEILALTI CARE AU SAVIRSIT ACELEASI FAPTE CE FAC POLITISTI CE FAC AVOCATI TE SARACESC DE BANI SI DE REZOLVAT NU SE REZOLVA NIMIC SI LA ACEASTA FEMEIE SIGUR NU ESTE PRIMUL CAZ CERCETATI NU ASTEPTATI NUMAI SALARIILE SI MITA
2.   Penssiii trimis de
( 1 feb 2008, 11:28:22
sant fff multe cazuri de asa fel,,,poate si mai grele dar,,,,,,,vorba vine traim in ro
3.   E plin de cazuri mai grele trimis de
( 1 feb 2008, 12:16:52
verificati si vedeti ca sume uriase se duc la putori ce dorm si beau ...si altii adica noi ii tinem in spate...si sunt tineri multi
4.   CAZURI GRELE trimis de
( 1 feb 2008, 14:00:32
VERIFICATI LA MEDICINA MUNCI SA VEDETI CATI BOLNAVI PENSIONATI SANT PE BUNE SI CATI SANT CU SPAGA SI MAI VERIFICATI SA VEDETI CU CATA SPAGA PLEACA MEDICUL DE LA COMISIE ACASA SE LUCREAZA PE FATA DA NIMENI NU VEDE. TRAIM IN ROMANIA !!!!!!!!!!!
5.   CAZURI SUPER GRELE trimis de
( 1 feb 2008, 18:04:46
DA , MOS ENE ARE DREPTATE ! DNA-ul DOARME ......SFORRRRRRRRRRRRRRRR , SFORRRRRRRRRRRRRRRRR ! DOMNILOR PROCURORI , CARE ESTE ACTIVITATEA DVS ? SAU ACESTI MEDICI COTIZEAZA SI LA DVS DE NU-I LUATI IN SEAMA !

DE CE NU-I VERIFICATI PE ACESTI MEDICI CU CATE KG DE BANCNOTE PLEACA ACASA IN FIECARE ZI IN CARE AU COMISIE ? DE CE NU VENITI LA USA SI SA DATI UNUI CLIENT O BANCNOTA CU FOSFOR SAU NU MAI AVETI PRAFURI PT A SCRIE MITA ?

DE ESTI BOLNAV TRE SA DAI PT CA ITI ESTE IMPUS , DACA NU DAI ESTI AMENINTAT IAR DE ESTI BOLNAV CU ACTE FALSE - ASA CUM SUNT FOPARTE MULTI- DAI MAI MULT , 100 E . ACEASTA CATEGORIE AU SI DE UNDE DA EURO PT CA ASA DE BOLNAVI SUNT INCAT LUCREAZA IN STRAINATATE SI NU E LEGAL . LA TREABA DOMNILOR PROCURORI
6.   6 trimis de
( 1 feb 2008, 18:11:52
ESTE ADEVARAT , PUR ADEVARAT , POFTIM PUTIN SI PE LA RADAUTI . VA AJUNGE O LISTA LA DVS SI SA VEDETI DVS ACTE MEDICALE FALSE
7.   Pensionari trimis de
( 1 feb 2008, 18:20:36
cati nu au dat spaga ca sa se pensioneze pe cale de boala si sunt plecati in strainatate la munca,iar acasa sotul sau copii iau pensia de la postas.Ar trebui ca postasii sa nu dea pensia decat la titular.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Legume gratinate 2 porţii - 50 minute 500g cartofi2 roşii1 vânătă mai mare sau 2 mai mici1 ceapă2 căţei de usturoi450g telemea2 linguri pastă de roşii2 linguri făină300ml supă de legume2 linguri cimbru proaspăt450ml iaurt4 linguri ulei2 ouăsare, piper ... Citeşte