Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 1 feb 2008 - Anul XIII, nr. 26 (3707)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Bilanţ

Primarul municipiului Rădăuţi a prezentat raportul pe 2007

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul Mihai Frunză a prezentat Raportul privind starea economică, socială şi de mediu a municipiului Rădăuţi pentru anul 2007 joi, 31 ianuarie, în cadrul şedinţei ordinare a Consiliului local, care a avut loc în sala de conferinţe a Hotelului Gerald.

Au fost prezenţi, alături de consilierii locali, peste 100 de invitaţi (consilieri judeţeni, conducători de instituţii, reprezentanţi ai mediului de afaceri, mass-media locală, cetăţeni).

„Acest raport nu se vrea o prezentare exhaustivă a activităţilor desfăşurate de municipalitate în 2007, ci o reliefare a principalelor direcţii în care am acţionat pentru punerea în aplicare a atribuţiilor care-mi revin potrivit legii”, a precizat primarul Frunză în debutul prezentării documentului în rezumat.

Documentul conţine date concrete referitoare la activitatea Consiliului local, a direcţiilor, serviciilor şi compartimentelor din Primărie, a instituţiilor subordonate (Muzeu, Casa de cultură, Biblioteca municipală, Galeria de artă, Clubul Sportiv Municipal ş.a.), dar şi a altor instituţii din localitate: unităţile de învăţământ, Secţia de jandarmi, Detaşamentul de Pompieri, Poliţia municipiului, Spitalul, AJOFM – filiala Rădăuţi, Clubul Sportiv Şcolar şi va fi postat pe site-ul primăriei (www.primariaradauti.ro), atât ca rezumat, cât şi în formulă completă.

Observaţii faţă de cele prezentate, dar şi propuneri pentru anul 2008 au formulat consilierii locali Petrea Fasolă şi Dorin Simota.

Colonelul Ungureanu, din partea ISU Suceava, a apreciat colaborarea care a existat în 2007 între instituţia sa şi administraţia rădăuţeană, recomandând ca în viitor să se aibă în vedere extinderea reţelei de hidranţi exteriori şi consolidarea clădirilor cu risc seismic.

Dr. Diana Iliescu, care a renunţat la calitatea de consilier local pentru a deveni consilier judeţean, a spus că apreciază ceea ce s-a făcut în 2007, mai ales la Spitalul Rădăuţi, cu implicarea sponsorilor, dar că trebuie rezolvată problema parcărilor.

Nistor Tătar, directorul SC Servicii Comunale, a ţinut să sublinieze că, anul trecut, Rădăuţiul a primit de la bugetul de stat 48,9 miliarde de lei vechi pentru termoficare şi 10 miliarde lei vechi pentru extinderi reţele apă, prin efortul conducerii societăţii sale şi ale Primăriei. De asemenea, a detaliat partea de proiecte pe care Servicii Comunale intenţionează să le depună spre finanţare în 2008.

„Am luat act de aprecierile şi de propunerile dumneavoastră. Bugetul şi planul de investiţii pentru anul 2008 este încă în lucru, încercând să-l ajustăm în funcţie de aceste sugestii şi de recomandările cetăţenilor, cu care ne-am întâlnit zilele trecute, în cadrul unor dezbateri publice. Sigur, ne-am fi dorit să spunem că am făcut mai multe, dar ne-am întins atât cât ne-a fost plapuma, adică bugetul de care am dispus şi finanţările pe proiecte”, a concluzionat primarul Frunză.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul municipiului Rădăuţi a prezentat raportul pe 2007.
 Vizualizări articol: 1254 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Primarul municipiului Rădăuţi a prezentat raportul pe 20071.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Tractorist trimis de
( 1 feb 2008, 13:35:39
Doamne cand aud de tractoristul asta pe post de primar imi vine sa cred ca toti radautenii sunt neam de fraieri. Cum pestele de la cap se impute in Radauti miroase de 19 la fel. Nu credeti fratilor ca v-ar prinde bine o schimbare? Nu v-ati saturat de Tatar, Sarcinschi, Frunza etc.?
2.   Ba da...ne-am saturat trimis de
( 1 feb 2008, 13:51:12
ne-am saturat.....si vrem altii.....il vrem pe carcalete.....

3.   Hahahahaha trimis de
( 1 feb 2008, 14:30:32
nu veti scapa niciodata de frunza baaaaaaaaaaaaaaaaaaai prostilor !!!!!!!!!!!!!!!!!
4.   Gogule=istetul trimis de
( 1 feb 2008, 15:58:49
ne-am saturat de FRUNZA ca primar dar si de CARCALETE ca inspector,doi vechi comunisti care se inteleg de minune.Numai OLAREAN POATE SI TREBUIE SA SPARGA GASCA MAFIEI DIN PRIMARIE.are prea multi bani si cred ca nu se preteaza sa faca magariile care le-a facut CARCALETE timp de 3 ani.
5.   Omul lui oli trimis de
( 1 feb 2008, 16:49:49
vio e clar ca esti omul lui olarean ... ce magarii a facut carcalete? a dotat scolile din radauti cum altii nu au mai facut....olarean ca parlamentar ce a facut?
6.   Carcalete primarul nostru trimis de
( 1 feb 2008, 16:51:46
carcalete cel mai bun! il vom vota
7.   Pentru Vasi-alergicu la tractoristi trimis de
( 1 feb 2008, 17:33:57
Mai Vasi, dar tu esti prost rau, ce ai cu tractoristii ,uiti ca si mata a fost tractorista, si ce tre'sa-ti fie rusine cu ea. de ce n-ar fi un tractorist bun gospodar, manager. Mai bula, el, primarul trebuie sa poata sa-i puna la treaba pe specialisti, sa-i traga la raspundere pe likele, puturosi, corupti, prosti asa ca tine.

Si eu am fost uneori suparat pe primar, pentru drumul prost din ors , de pe strada mea , pentru iluminatul prost, pentru, pentru, dar crezi tu ca altul o sa fie mai bun

8.   Cred ca Frunza e un primar foarte bun trimis de
( 1 feb 2008, 20:45:00
Nu stiu daca va mai iesi Frunza la urmatoarele alegeri, dar eu cred ca este un primar foarte bun. Fata de alte municipii, Radautiul este si mai curat, si mai bogat, si mai dezvoltat economic. Pentru mine nu conteaza in ce partid este, ci cat e de gospodar un primar. Sunt curios ce contracandidat pe masura lui Frunza vor furniza celelalte partide, dar sper din suflet ca nu vor fi oameni ca Olarean, Carcalete si alti mormoloci ca ei.
9.   Nu-i nevoie trimis de
( 1 feb 2008, 21:01:01
unul mai hot decat celalalt ,grav este ca nu avem alternativa un om cinstit nu poate concura cu hoti de meserie,vom merge inca ani buniiiii tot asa

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Legume gratinate 2 porţii - 50 minute 500g cartofi2 roşii1 vânătă mai mare sau 2 mai mici1 ceapă2 căţei de usturoi450g telemea2 linguri pastă de roşii2 linguri făină300ml supă de legume2 linguri cimbru proaspăt450ml iaurt4 linguri ulei2 ouăsare, piper ... Citeşte