Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 1 feb 2008 - Anul XIII, nr. 26 (3707)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ajutoare băneşti

60% dintre suceveni beneficiază de subvenţii la încălzire

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mai mult de jumătate dintre suceveni beneficiază de subvenţii băneşti la plata facturilor pentru încălzirea locuinţelor. În urma centralizării numărului de beneficiari ai ajutoarelor băneşti acordate la nivelul lunii ianuarie, s-a constatat că un număr de 16.832 de familii din municipiul Suceava au beneficiat de subvenţii la încălzirea locuinţelor.

Cei mai mulţi beneficiari de subvenţii sunt sucevenii care primesc căldură în sistem centralizat – 12.880 de familii, adică aproape jumătate din totalul celor cărora Termica le furnizează agent termic.

Un număr foarte mare de beneficiari de subvenţii este şi din rândul sucevenilor care şi-au montat centrale termice de apartament. Astfel, 2659 de familii care folosesc gazul metan pentru a-şi asigura necesarul de căldură şi apă caldă beneficiază de subvenţii la achitarea facturilor către E.ON.

În municipiul Suceava sunt şi 1202 familii care beneficiază de subvenţii la încălzirea locuinţelor cu lemne, iar acestora li se adaugă încă 98 de familii care au dosare de asistaţi social şi care beneficiază şi de subvenţii pentru achiziţionarea lemnelor pentru iarnă.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a precizat că, în condiţiile în care în municipiul Suceava sunt aproximativ 33.000 de locuinţe, iar aproape 17.000 de familii beneficiază de ajutoare la plata căldurii, rezultă clar faptul că 60% dintre suceveni primesc bani de la stat şi de la bugetul local, pentru a-şi achita facturile la căldură.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 60% dintre suceveni beneficiază de subvenţii la încălzire.
 Vizualizări articol: 1066 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
60% dintre suceveni beneficiază de subvenţii la încălzire0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   SI E CORECT? trimis de
( 1 feb 2008, 11:16:56
Realitatea se stie ca este alta,se lucreaza mult la negru si in bazar.Ar trebui facute niste controale prin sondaj ,s-ar putea face altceva cu banii aceia ,sa fie dati doar la nevoiasi si bolnavi in suferinta.
2.   E CORECT trimis de
( 1 feb 2008, 13:19:21
Si normal sa se lucreze mult la negru pentru-ca negrii o au multa
3.   Pentru haha trimis de
( 1 feb 2008, 13:28:25
bai ha ha -lera de ce te impotrivesti sa ia acesti bani si multi din cei care nu merita vrei sa-i ia pe toti hotii de la conducere , si cu acei care lucreaza la negru problema este ca tara asta a noastra de rahat nu ne ajuta deloc pentru ca pentru un salariat trebuie sa platesti inca jumate din salar contributiile catre stat si atunci ce e de facut ?, lucrezi la NEGRU si ei tu in mana acesti bani si iti faci o asigurare privata , si statul o ia in brate , ai inteles sistemul?
4.   Banii nostri trimis de
( 1 feb 2008, 16:58:37
Stiu ca e greu pentru cei care nu au mijloace suficiente pentru intretinere dar parca e prea de tot ca atatia sa primeasca subventii. Si daca te gandesti cati mai primesc alte feluri de ajutoare ma intreb ce mai ramane din contributiile noastre? Dar ceilalti care sunt cu putin sub baremurile stabilte ca sa primeasca subventii cu ce sunt vinovati ca sa tot dea si sa nu vada nimic de pe urma banilor dati? Mizerie in tot orasul, strazi pe care cu greu poti sa circuli fara sa-ti distrugi masina , mojicie la tot pasul, protectie ioc din partea politiei, asistenta medicala pe sponci, asta primim majoritatea cetatenilor acestui oras si acestei tari !! Mare rusine, ajungem din nou la comunism cu asa politici egalitariste! SIKTIR politicieni de r***t!
5.   Ajutor trimis de
( 1 feb 2008, 17:01:46
sa-i controleze pe bazaristi si alti patroni care au firme si angajati si iau ajutoare iar ei nu mai pot de bine
6.   Pentru bazaristi trimis de
( 1 feb 2008, 17:38:45
N-ar da D-zeu vreo furtuna sa va arunce pe toti in apa Sucevei nesimtitilor, faceti vacantele in Grecia, Antalia aveti 2 3 masi si mai aveti si subventie pentru caldura pentru ca va-ti fixat venitul minim.Cereti osinda de la ala de sus dar se vede ca nici el nu va baga in seama!!
7.   Pf trimis de
( 1 feb 2008, 21:12:07
mai da ce dur esti...ia-o la galop....si apropo...fa-le "complimente" din astea si celor din conducere care fura ...fura nu gluma,nu o amarata de subventie;).pf..
8.   Hotii la c-lung.mold. trimis de
( 2 feb 2008, 00:01:45
la c-lung.mold. nu se dau banii pentru caldura din cauza ca primarul gabriel serban finanteaza cu acesti bani serbarile zapezii,asta da hotie din buzunarul saracilor si pensionarilor.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Legume gratinate 2 porţii - 50 minute 500g cartofi2 roşii1 vânătă mai mare sau 2 mai mici1 ceapă2 căţei de usturoi450g telemea2 linguri pastă de roşii2 linguri făină300ml supă de legume2 linguri cimbru proaspăt450ml iaurt4 linguri ulei2 ouăsare, piper ... Citeşte