Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 12 ian 2008 - Anul XIII, nr. 9 (3690)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Primăria Suceava

Strategie de îmbunătăţire a activităţii de salubrizare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Activitatea de colectare a deşeurilor menajere din municipiul Suceava se va desfăşura, începând din această lună, într-un mod mult mai organizat decât până acum.

Autorităţile locale promit că odată cu aplicarea unui plan de măsuri întocmit pentru anul 2008, starea de curăţenie din municipiu se va îmbunătăţi.

Potrivit viceprimarului Angela Zarojanu, această strategie cuprinde măsuri privind colectarea selectivă a deşeurilor reciclabile, a deşeurilor provenite din echipamente electrice şi electronice uzate (DEEE), dar şi amenajarea unor spaţii speciale pentru colectarea deşeurilor menajere.

Pentru colectarea deşeurilor de tip DEEE, Primăria Suceava va încheia, în această lună, protocoale de colaborare cu asociaţiile ECOTIC, RoREC, RECOLAMP şi cu societatea ROSAL.

Aceste deşeuri vor fi colectate de la populaţie în ultima zi de sâmbătă a fiecărei luni, iar o dată la două luni, autorităţile locale vor organiza campanii de informare publică, cu privire la această activitate.

În ceea ce priveşte colectarea selectivă a deşeurilor reciclabile, protocolul va fi semnat cu SC ECO-ROM Ambalaje SA.

Societatea Rosal va avea obligaţia să asigure, pentru toate asociaţiile de proprietari din municipiul Suceava, saci şi containere speciale pentru colectarea selectivă a pet-urilor, maselor plastice, sticlei, foliei, hârtiei şi cartonului.

100 de puncte de colectare a deşeurilor menajere

În prima parte a acestui an, în Suceava, vor fi organizate 100 de puncte de colectare a deşeurilor menajere, în care vor fi amplasate containere. Amenajările se vor face, eşalonat, în perioada 1 martie-30 iunie.

Conform contractului semnat cu Primăria Suceava, societatea Rosal are obligaţia de a monta 25 de bănci de odihnă şi un nou loc de joacă pentru copii.

În acest an, curăţarea rigolelor de material antiderapant, balast şi nisip va începe în 15 martie, iar campania de curăţenie generală de primăvară se va desfăşura în perioada 1-15 aprilie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Strategie de îmbunătăţire a activităţii de salubrizare.
 Vizualizări articol: 1181 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Strategie de îmbunătăţire a activităţii de salubrizare3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ficăţei de pui cu mere 4 porţii - 40 minute 600g ficăţei de pui500g mere150g slănină afumată1 ceapă mare150ml vin alb sec1 lingură făinăun vârf de cuţit maghiran uscat± sare, piper Curăţaţi şi spălaţi ficăţeii, daţi-i prin făină, apoi... Citeşte