Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 12 ian 2008 - Anul XIII, nr. 9 (3690)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Întorşi din drum

Cursele a zeci de suceveni spre Italia, anulate de Poliţie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei microbuze care făceau curse spre Italia au fost trase pe dreapta de Poliţie, cele câteva zeci de persoane care vroiau să ajungă în Peninsulă fiind întoarse din drum.

Lucrătorii Biroului Poliţiei Rurale aflaseră de mai multă vreme că trei indivizi din Botoşani transportă ilegal persoane în Italia.

Ba mai mult, la urechile poliţiştilor a ajuns şi faptul că respectivii îşi înşelau clienţii, promiţându-le locuri de muncă în Italia.  

Zilele trecute, poliţiştii suceveni au aflat că cei trei urmau să facă o nouă cursă, având pasageri aproximativ 30 de persoane din judeţele Suceava şi Botoşani. Toţi aceştia din urmă dăduseră câte 180 de euro, în schimbul transportului şi a promisiunii din partea celor trei a unui loc de muncă.

În cursul zilei de joi, oamenii legii au urmărit cele trei microbuze şi le-au oprit pe raza localităţii Cumpărătura. După ce-au controlat documentele, poliţiştii au constatat că cei trei şoferi (Constantin L., de 32 de ani, Gheorghe M., de 45 de ani, şi Dumitru B., de 30 de ani) nu aveau licenţe pentru transport, documente de execuţie pentru vehicul, de execuţie pentru traseu, iar banii nu erau contabilizaţi.

Pasagerii au fost trimişi înapoi la domiciliile lor, urmând ca banii să le fie returnaţi.

„Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectare a regimului transportului rutier public, înşelăciune şi evaziune fiscală”, se precizează într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cursele a zeci de suceveni spre Italia, anulate de Poliţie.
 Vizualizări articol: 1135 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.13/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.1 din 8 voturi
Cursele a zeci de suceveni spre Italia, anulate de Poliţie4.158

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Transport ilegal trimis de
(12 ian 2008, 16:09:14
an jud suceava sunt zeci de microbuze care fac transport abuziv an diverse tari si nimeni nui controleaza. evaziune fiscala de zeci de mii de euro
1.1  RE: Transport ilegal trimis de
(12 ian 2008, 17:41:25
Da. Si tu esti un analfabet.
2.   Ajutor pt. transportator trimis de
(12 ian 2008, 18:57:13
nu picati in plasa cacanarilor de politai corupti care fabrica infractori la cererea celor care le dau spaga.ai voie sa transporti persoane in auto atatcate locuri sunt trecute in certificat de inmatriculare.iar cu licientele de traseu,executie,mai moale,exista O.U.G.109\2005 si anume art.2 lit.b.care spune clar ce auto sunt scutite sic ..sic...gigi cacanar cu firma de transport fara peron si statii pt. calatori. este loc sub soare pt. toti

3.   Pt super politist trimis de
(13 ian 2008, 08:37:17
Sa ne zica mariile lor spaga lunara de la "taximetristi" de humor sau v dornei de pe g enescu. Nu le mai ajunge la nesimtiti. Aproape facem munca patriotica. Muncim pentru ei.
3.1  RE: Pt super politist trimis de
(13 ian 2008, 11:37:50
Pai daca spaga e asa mare si tu muncesti pentru ei, de ce mai faci curse? Aud? Nu-mi zi ca mori de foame, va tocmai ce ai spus ca nu castigi nimic. Sa inteleg ca-ti place sa te plimbi? Atunci de ce te plangi?

Sau ai mintit putin referitor la munca petriotica?
4.   Erau poate cei de la ramiro ? trimis de
(13 ian 2008, 12:58:31
eu cred ca cu trafic de persoane si tigari se mai ocupa doar cei de la ramiro care altii fac italia in niste microbuze prapadite iar ramiro din potriva isi cumpara autocare de 400.000 euro, cum va explicati voi acest lucru ? eu am vazut zilele astea niste autocare la ramiro ca ramai prost , de ce oare cei in drept sa analizeze aceste cazuri nu o fac adica sa ii ia la socoteala ? inseamna ca au pe cineva sus care ii sustine. judecati voi cu un bilet de 70 euro sa duci omul in italia si sa nu poti plati nici cheltuielile de drum si tu sa mai si scoti bani sa cumperi autocare...multumesc

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ficăţei de pui cu mere 4 porţii - 40 minute 600g ficăţei de pui500g mere150g slănină afumată1 ceapă mare150ml vin alb sec1 lingură făinăun vârf de cuţit maghiran uscat± sare, piper Curăţaţi şi spălaţi ficăţeii, daţi-i prin făină, apoi... Citeşte