Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 12 ian 2008 - Anul XIII, nr. 9 (3690)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Foarte mulţi bani

Potul de la loto, aproape 10 milioane de euro

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Adunat deja de jumătate de an, potul cel mare de la categoria I a tragerii loto 6/49 se apropie de recordul istoric de 10 milioane de euro.

Pentru tragerea de mâine, câştigul estimat la categoria I este de 9,5 milioane de euro, suma urmând a oscila funcţie de fondul de joc total ce se va aduna până la închiderea agenţiilor loto.

În Suceava, în ultimele săptămâni, la agenţiile loto s-au jucat în jur de 50.000 de variante de joc, departe totuşi de frenezia din vara anului trecut, când oamenii stăteau la coadă pentru a-şi încerca norocul.

Cei mai mulţi jucători îşi pun speranţa în variantele simple, de 4,4 lei fiecare, variantele complexe, mult mai costisitoare, fiind o raritate.

O dezamăgire pentru sucevenii care joacă la loto a fost Tombola anului nou, desfăşurată duminica trecută. Nici unul dintre cele 100 de premii în valoare de 10.000 de lei, acordate celor care au avut norocul ca talonul lor de joc să fi extras din urne, nu a ajuns la vreun jucător din judeţul nostru.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Potul de la loto, aproape 10 milioane de euro.
 Vizualizări articol: 728 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Potul de la loto, aproape 10 milioane de euro1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Teapa trimis de
(12 ian 2008, 11:49:24
Teapa nationala

Pe site-ul Editec puteti afla ca in interiorul fiecarei bile din cele 49 exista o tablita de indentificare cu un cod format din 22 cifre, asa numitul ARS , cod ce este citit de suflanta si apare automat in calculator! Deasemenea, toate cele 49 de bile trebuie sa apartina aceluiasi set se bile. In caz ca, una sau mai multe bile apartin unui alt set de bile, acestea nu sunt recunoscute de suflanta!

Alt element foarte important! Fiecare bila inainte de a fi introdusa in suflanta trebuie sa fie verificata cu sistemul producatorului. Acesta are 3 inele prin care trebuie sa treaca fiecare bila. Primul inel citeste bila sa fie din acelasi set cu celelalte, inelul al doilea verifica dimensiunile si al treilea greutatea! Acuma. Ce a pezentat Loteria Romana? Mai multe televiziuni au aratat cum se cantaresc bilele. Cu un cantar, obijnuit, de bijutier!!! Si atunci se nasc mai multe intrebari. De ce asa si nu cu aparatul producatorului, care evident, le-a fost livrat
1.1  RE: Teapa trimis de
(12 ian 2008, 12:21:39
cred ca ce spune REMATRIX este cam adevarat. suntem doar masa de manevra si fraieri care cotizeaza sub tot felul de pretexte pentru ca TOP 300 sa se umfle. prosti mai suntem !
1.2  RE: Teapa trimis de
(12 ian 2008, 13:27:14
bai rematrix tin sa-ti amintesc ca esti un bou .tu te-ai gindit vreodata cite variante de extragere sunt ? nu .ca pe tine te duce mintea numai la hotii
2.   Pentru Napoleon din mahala trimis de
(12 ian 2008, 23:08:37
Napoleoane, de ce nu te exprimi civilizat. . ? Nu stiu cita dreptate ai sau n-ai, dar din clipa in care te adreseazi ca un mojic (mirlan, golan, ordinar etc) nu mai ai nici o "sansa" nici la loto, nici la oamenii civilizati.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ficăţei de pui cu mere 4 porţii - 40 minute 600g ficăţei de pui500g mere150g slănină afumată1 ceapă mare150ml vin alb sec1 lingură făinăun vârf de cuţit maghiran uscat± sare, piper Curăţaţi şi spălaţi ficăţeii, daţi-i prin făină, apoi... Citeşte