Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 5 ian 2008 - Anul XIII, nr. 3 (3684)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În beciurile Poliţiei

Celulă pentru bărbatul care şi-a înjunghiat concubina din cauza unui cozonac

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Procurorii criminalişti i-au pregătit o celulă individului care, cu câteva ore înainte de Revelion, şi-a înjunghiat concubina, pe motiv că femeia nu a tăiat bine cozonacul.

După ce, zilele trecute, medicii legişti care au consulat-o pe victimă au stabilit că viaţa acesteia a fost pusă în pericol, ieri, o echipă operativă formată din poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale şi un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, s-a deplasat la Vatra Dornei, pentru a-l reaudia pe agresor.

Surse din rândul anchetatorilor ne-au mărturisit că bărbatului cu pricina, Constantin Paraschiv, în vârstă de 45 de ani, i se pregătea o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie dus în faţa judecătorilor, cu propunere de arestare preventivă sub acuzaţia de tentativă de omor.

Revelion la „Reanimare”

Toată povestea s-a petrecut în seara zilei de 31 decembrie 2007, la Vatra Dornei, în casa celor doi concubini, care aveau împreună un copil în vârstă de 15 ani.

„Mi-a zis să-i pun masa. Era băut, iar eu i-am replicat că e o seară specială şi ar trebui să mai aşteptăm un pic, măcar până se întoarce şi copilul acasă. I-am tăiat nişte cozonac pe un fund de lemn şi m-am dus la chiuvetă să spăl o farfurie. Atunci el s-a apropiat de mine şi mi-a înfipt un cuţit în spate. Când m-am întors, m-a lovit a doua oară, în piept”, povestea victima, Gica B. (38 de ani), de pe pat de spital. Deşi femeia era plină de sânge, Constantin Paraschiv nu a sunat la Poliţie sau la Salvare, ci şi-a închis concubina într-o cămară.

În cele din urmă, a povestit victima, la insistenţele ei, după aproximativ două ore, concubinul a lăsat-o să se întindă în pat. Gica B. a ajuns la spital, abia după ce s-a întors acasă, de la urat, fiul ei. 

„Şi pe el (n.r.- pe fiu) l-a ameninţat cu moartea. Băiatul a trebuit să se lupte cu el pentru a putea să sune şi să anunţe ce mi s-a întâmplat”, a mai spus victima.

Femeia a fost transferată de la Spitalul municipal Vatra Dornei la Spitalul Judeţean Suceava, fiind internată la „Reanimare”.

Surse din Poliţie ne-au mărturisit că, în timpul audierilor, Constantin Paraschiv a mărturisit că şi-a tăiat concubina la nervi, nemulţumit de felul în care aceasta a tăiat cozonacul. Bărbatul nu era la prima ieşire de acest gen, concubina sa fiind agresată şi în alte rânduri.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Celulă pentru bărbatul care şi-a înjunghiat concubina din cauza unui cozonac.
 Vizualizări articol: 743 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Celulă pentru bărbatul care şi-a înjunghiat concubina din cauza unui cozonac3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Uff... trimis de
( 7 ian 2008, 06:10:28
Daca se mai intoarce la el....a doua oara nu se stie daca mai traieste...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Chiftele economice la cuptor 30-35 bucăţi - 65 minute 1 kg carne tocată (amestec vită, porc)2 morcovi mari4 cepe mari2 căţei de usturoi1 leg. mărar1 leg. pătrunjel6-7 felii  de pâine3 ouă ± sare, piper Amestecaţi carnea tocată cu morcovii daţi pe... Citeşte