Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 5 ian 2008 - Anul XIII, nr. 3 (3684)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Remunerare

Bani pentru profesorii implicaţi în organizarea tezelor unice

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cele câteva mii de cadre didactice implicate în organizarea tezelor cu subiect unic din primul semestru de şcoală îşi vor primi banii. Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Tineretului a stabilit modul de plată a personalului implicat în organizarea şi desfăşurarea tezelor.

Astfel, cadrele didactice care fac parte din comisiile din unităţile de învăţământ cu cel puţin trei clase pe un an de studiu sunt remunerate după cum urmează: preşedintele va primi 150 de lei, membrii vor lua câte 80 de lei de persoană şi asistenţii câte 40 lei de persoană.

În unităţile de învăţământ cu una, două clase pe an de studiu, comisia va fi constituită dintr-un preşedinte, un membru şi asistenţi şi va fi plătită după cum urmează: preşedintele cu 125 de lei, membrul cu 60 de lei şi asistenţii cu câte 40 de lei de persoană.

Preşedinţii comisiilor din centrele de evaluare şi ai comisiilor de contestaţii vor primi 250 lei, membrii vor primi 150 de lei de persoană, profesorii evaluatori vor fi plătiţi cu câte 3,25 de lei pentru fiecare lucrare evaluată, iar informaticienii vor fi plătiţi cu câte 1,3 lei pentru fiecare candidat introdus în baza de date.

Profesorii care intră în componenţa comisiilor din centrele de comunicare sunt plătiţi astfel: preşedintele ia 150 de  lei, iar membrii câte 125 de lei de persoană.

În ceea ce priveşte comisiile judeţene, preşedinţii sunt plătiţi cu 150 de lei, membrii primesc câte 125 de lei, iar informaticianul va fi remunerat cu 125 lei.

În judeţul Suceava au fost implicaţi aproximativ patru mii de profesori în organizarea tezelor, iar examenul a fost susţinut de peste 17 mii de elevi de clasele a şaptea şi a opta.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bani pentru profesorii implicaţi în organizarea tezelor unice.
 Vizualizări articol: 1096 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Bani pentru profesorii implicaţi în organizarea tezelor unice5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pt neprofesionalisti trimis de
( 5 ian 2008, 14:55:49
cadrele didactice ar trebui sa dea exemplu de obiectivitate in fata copiilor.acest lucru nu s-a intamplat in multe scoli unde s-au sustinut aceste teze unice. cum educam copii? unii care se aflau in stare de corigenta au luat note de 9 si 10. este o situatie reala? cum judeca cei care au luat note pe merit? in acest context ne trebuie cel putin 50 de ani sa ajungem la nivelul occidentului unde minciuna nu are ce cauta nici in gand. din cauza unor cadre didactice se face de rusine intreaga tagma din invatamant.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Chiftele economice la cuptor 30-35 bucăţi - 65 minute 1 kg carne tocată (amestec vită, porc)2 morcovi mari4 cepe mari2 căţei de usturoi1 leg. mărar1 leg. pătrunjel6-7 felii  de pâine3 ouă ± sare, piper Amestecaţi carnea tocată cu morcovii daţi pe... Citeşte