Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 31 dec 2007 - Anul XII, nr. 317 (3681)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Singur acasă

Copil căzut de la etajul IV al unui bloc din Rădăuţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un copil de şase ani a ajuns în stare critică la spital după ce, lăsat singur acasă, a căzut de la etajul IV al blocului în care locuieşte şi a zăcut mai mult timp în zăpadă, în stare de inconştienţă, până când părinţii săi s-au întors la domiciliu şi i-au observat lipsa.

Cazul se află în atenţia organelor de Poliţie, care au demarat cercetări cu privire la împrejurările în care s-a produs tragedia.

Paul V., în vârstă de 6 ani, din Rădăuţi, a fost internat în Reanimarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava, cu leziuni deosebit de grave, în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică.

Medicii care îl au în grijă declară că, în urma accidentului, copilul a suferit multiple traumatisme, însă starea sa de sănătate este stabilă. Potrivit diagnosticului stabilit de doctorii suceveni, băiatul are un traumatism cranio-cerebral, o contuzie de coloană cervicală, o contuzie toraco-abdominală şi o fractură la femurul drept, leziuni care vor necesita spitalizare îndelungată, dar care nu-i pun viaţa în pericol. Ieri, la prânz, copilul se afla încă în stare de inconştienţă şi urma să fie transferat la Iaşi.

Poliţia face cercetări

Împrejurările în care un copil de şase ani a căzut de la etajul IV al locuinţei şi a stat mai multă vreme, fără cunoştinţă, pe caldarâmul din spatele blocului, până când părinţii i-au observat lipsa, sunt cercetate acum de organele de Poliţie.

Potrivit inspectorului principal, Alin Botezatu, sâmbătă, la ora 20.00, părinţii minorului, Ciprian şi Ionela, au plecat de acasă, lăsându-l pe acesta singur în locuinţă. După circa şase ore, când s-au întors, au constat că băiatul nu era în dormitorul său, iar geamul de la camera sa este întredeschis. Au coborât repede jos şi şi-au găsit copilul în stare de inconştienţă în spatele blocului.

Poliţia continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Copil căzut de la etajul IV al unui bloc din Rădăuţi.
 Vizualizări articol: 2608 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.17/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.2 din 6 voturi
Copil căzut de la etajul IV al unui bloc din Rădăuţi3.256

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Saraca profa!!!! trimis de
( 2 ian 2008, 15:51:53
nah , se mai intampla
2.   Profa mea trimis de
( 2 ian 2008, 22:06:40
as vrea sa stiu dak mama este profa de engleza de la scoala ioan vicoveanu vicovu de jos idul meu ana.loredana

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Cotlet de miel in foitaj 12 cotlete de miel500g aluat foitaj2 kiwi100g brânză camembert50 g unt± sare, piper Curăţă cotletele de pieliţe, tendoane şi eventuale aşchii de os rămase de la tranşare, spală-le, scurgele de apă şi şterge-le cu un... Citeşte