Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 4 dec 2007 - Anul XII, nr. 290 (3660)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În aşteptare

Verdict amânat în cazul PD Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Biroul Permanent Naţional al PD a amânat verdictul în cazul organizaţiei judeţene Suceava a partidului pentru săptămâna viitoare.

Organismul de conducere al PD nu a mai luat ieri în discuţie situaţia PD Suceava, care la alegerile europarlamentare a obţinut unul dintre cele mai slabe scoruri din ţară, motivaţia oficială fiind aceea că decizia nu poate fi luată decât în prezenţa preşedintelui organizaţiei, Eugen Constantin Uricec, care nu a făcut deplasarea la Bucureşti.

„Nu am discutat situaţia PD Suceava, pentru că va fi convocată şedinţa Colegiului Director săptămâna viitoare, pe 10 decembrie, unde analiza trebuie să se facă în prezenţa preşedintelui organizaţiei judeţene”, a declarat vicepreşedintele PD, Ioan Oltean.

Legat de viitorul Biroului Permanent Judeţean al PD, Oltean a lăsat să se înţeleagă faptul că el ar putea să nu fie dizolvat, ci doar supus la o serie de retuşuri la vârf. „Noi suntem în căutarea unei soluţii care să ducă la o performanţă mai mare a organizaţiei noastre, o soluţie care să nu ducă la o blocare a activităţii în partid. Există posibilitatea ca actualul birou judeţean de conducere să rămână în formula aceasta sau cu o formulă îmbunătăţită”, a spus vicepreşedintele PD.

Ioan Oltean a reacţionat şi la speculaţiile cu privire la preluarea şefiei PD Suceava de către actualul prefect Orest Onofrei.

„Luăm în calcul toate variantele posibile şi chiar cele care par imposibile la prima vedere”, a precizat Oltean. Declaraţiile lui Oltean menţin ceaţa la vârful organizaţiei judeţene a PD. Amânarea luării unei decizii în cazul PD Suceava  arată clar că încă se lucrează la soluţia „care pare imposibilă la prima vedere”.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Verdict amânat în cazul PD Suceava.
 Vizualizări articol: 835 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Verdict amânat în cazul PD Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pui Umplut 4 porţii  90 minute 1 pui 100ml ulei200g ficăţei de pui150g caşcaval4 linguri pesmet1 ou1 linguriţă rasă scorţişoară pudră4 cuişoare2 fire rozmarin1 lămâie± sare, piper Curăţă puiul, pârleşte-l la... Citeşte