Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 4 dec 2007 - Anul XII, nr. 290 (3660)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Flutur: Conducerile comasate, în teritoriu, ale PDL, vor avea şi lideri PLD, funcţie de performanţe

Marţi, 4 Decembrie 2007 (19:07:37)


Preşedintele executiv al PLD Gheorghe Flutur a declarat, marţi, la finalul şedinţei BExC, că există toate şansele ca, la nivel judeţean, conducerile comasate ale celor două partide să aibă şi lideri liberal-dmeocraţi, acest aspect urmând a se stabili în funcţie de performanţele fiecărei organizaţii.
 
  Gheorghe Flutur a arătat că este normal ca unele organizaţii teritoriale să fie conduse şi de lideri locali PLD, în caz contrar nemaiputându-se vorbi despre comasare, ci despre fuziune, şi preluarea de către PD a tuturor structurilor.

Acesta a arătat că în urma Congreselor din luna ianuarie a celor două partide, care vor statua noua formaţiune pe scena politică, vor demara şi procedurile pentru înregistrarea Partidului Democrat Liberal la tribunal, cu conducerea rezultată în urma comasării PD şi PLD.

Astfel, la alegerile locale şi parlamentare, cele două formaţiuni vor candida împreună, şi în funcţie de rezultatele alegerilor, iar alegerea în mod democratic a conducerii PDL se va face în 2009, după alegerile prezidenţiale.

La rândul său, preşedintele CRN al PLD, Valeriu Stoica, a declarat, marţi, la finalul şedinţei Biroului Executiv Central, că raportul de forţe în noul Partid Democrat Liberal va fi „cel dintre liberalism şi curentul democrat de drepata, şi acest raport va fi dat de cetăţenii României, care vor vota”.

„Aceste cifre nu sunt stabilite, dar în protocolul care se va încheia, toate detaliile acestea tehnice vor fi precizate”, a adăugat Stoica.

Întrebat care va fi raportul, concret, strategul PLD a spus: „Este prematur să dăm cifre în acest moment. Convingerea mea este că în viitor vom obţine peste 45% din voturile la locale şi parlamentare, iar după redistribuire vom avea majoritate, şi cred că în momentul de faţă în România există un bazin electoral liberal de 24%, care va veni alături de noi”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur: Conducerile comasate, în teritoriu, ale PDL, vor avea şi lideri PLD, funcţie de performanţe.
 Vizualizări articol: 807 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flutur: Conducerile comasate, în teritoriu, ale PDL, vor avea şi lideri PLD, funcţie de performanţe0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pui Umplut 4 porţii  90 minute 1 pui 100ml ulei200g ficăţei de pui150g caşcaval4 linguri pesmet1 ou1 linguriţă rasă scorţişoară pudră4 cuişoare2 fire rozmarin1 lămâie± sare, piper Curăţă puiul, pârleşte-l la... Citeşte