Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 4 dec 2007 - Anul XII, nr. 290 (3660)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Vânzări

Terenurile de la Casa de Oaspeţi nu au căutare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Interes scăzut pentru terenurile scoase la vânzare în apropierea Casei de Oaspeţi din Suceava.

Potrivit spuselor conducerii Regiei Autonome – Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat Suceava, cu o zi înainte de începerea licitaţiilor pentru vânzarea a 37 de parcele de teren din „Ferma 1 Brădet”, numărul celor care au achiziţionat caietele de sarcini a fost extrem de mic.

Directorul RA-APPS Suceava, Gheorghe Antonovici, ne-a declarat că pentru a putea fi vândute, la fiecare parcelă de teren trebuie să existe cel puţin trei participanţi la licitaţie.

„Cu toate acestea, până în momentul de faţă nu aveam îndeplinite aceste condiţii pentru toate cele 37 de parcele care vor fi scoase la licitaţie”, a declarat Antonovici. El a arătat că la licitaţia care va avea loc în cursul zilei de astăzi, doar în cazul a două din cele trei parcele scoase la vânzare sunt îndeplinite condiţiile cerute.

În acelaşi timp, Gheorghe Antonovici a precizat că până în prezent au fost achiziţionate aproape 40 de caiete de sarcini. Mai mult, trebuie spus că nici o firmă de construcţie nu a achiziţionat caietele de sarcini pentru toate cele 37 de parcele, în vederea achiziţionării lor pentru dezvoltarea unor afaceri imobiliare.

Preţurile terenurilor nu se vor diminua

Reamintim că începând de astăzi şi până vineri 7 decembrie a.c., la sediul RA-APPS Suceava vor avea loc licitaţiile pentru vânzarea a 37 de parcele de teren, cu suprafeţe cuprinse între 1.285 şi 2.221 de metri pătraţi.

Este posibil ca lipsa de interes pentru achiziţionarea acestor terenuri să fie justificat de preţurile ridicate stabilite pentru vânzarea lor. Astfel, în funcţie de locaţia parcelelor, acestea sunt scoase la vânzare pentru sume cuprinse între 139.000 şi 728.000 de lei, fără TVA.

Cu toate acestea, şeful RA-APPS Suceava a subliniat că în cazul în care la prima licitaţie nu vor fi vândute toate parcelele, următoarea vânzare se va face tot la aceleaşi preţuri.

„Singura modificare va fi aceea că la licitaţie vor putea participa câte doi ofertanţi pentru fiecare parcelă. În rest, condiţiile şi preţurile vor rămâne aceleaşi”, a subliniat Gheorghe Antonovici.

El a adăugat că tot în cursul zilei de astăzi va fi scos la vânzare şi un spaţiu situat în centrul Sucevei, şi care în momentul de faţă este închiriat Băncii Carpatica. Potrivit anunţului de vânzare, preţul de pornire al licitaţiei este de 250.000 de euro, fără TVA.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Terenurile de la Casa de Oaspeţi nu au căutare.
 Vizualizări articol: 915 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 1 vot
Terenurile de la Casa de Oaspeţi nu au căutare4.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pui Umplut 4 porţii  90 minute 1 pui 100ml ulei200g ficăţei de pui150g caşcaval4 linguri pesmet1 ou1 linguriţă rasă scorţişoară pudră4 cuişoare2 fire rozmarin1 lămâie± sare, piper Curăţă puiul, pârleşte-l la... Citeşte