Google
 
marţi, 4 dec 2007 - Anul XII, nr. 290 (3660)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,5883 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta3,9066 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe Google+ Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |  Trimite pe Yahoo MessengerMessenger |   1 imagine |   ø fişiere video

Pui Umplut

4 porţii  90 minute

  • 1 pui
  • 100ml ulei
  • 200g ficăţei de pui
  • 150g caşcaval
  • 4 linguri pesmet
  • 1 ou
  • 1 linguriţă rasă scorţişoară pudră
  • 4 cuişoare
  • 2 fire rozmarin
  • 1 lămâie
  • ± sare, piper

Curăţă puiul, pârleşte-l la flacăra aragazului pe toate părţile, apoi cu grijă pentru a nu rupe pielea, scoate pieptul împreună cu oasele acestuia. Dezosează-l şi carnea toac-o mărunt cu cuţitul.

Toacă şi ficăţeii, dar în bucăţele ceva mai mari. Pune carnea şi ficatul într-un castron, adaugă caşcavalul dat pe răzătoarea mare, oul, pesmetul, scorţişoara, coaja rasă şi zeama de lămâie, rozmarinul şi pătrunjelul, tocate mărunt, şi potriveşte de sare şi piper. Omogenizează bine şi cu acest amestec umple puiul presând bine, apoi coase-l cu aţă alimentară sau prinde-l cu scobitori.

Unge puiul cu ulei şi presară-l cu sare şi piper. Pune-l într-o tavă, aşezându-l ca şi cum ar sta în fund.

Pune tava în cuptorul încins şi coace-l la foc potrivit spre mare circa 65-70 de minute, stropindu-l din când în când cu ulei. Serveşte-l imediat ce-l scoţi din cuptor.

Ornează-l cu salată verde, rozmarin, pătrunjel şi cu felii de lămâie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pui Umplut.
 Vizualizări articol: 1356 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pui Umplut0.05

Iulius Mall Suceava
AnnaCori
Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Elia Studio - Salon de infrumusetare
Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pui Umplut 4 porţii  90 minute 1 pui 100ml ulei200g ficăţei de pui150g caşcaval4 linguri pesmet1 ou1 linguriţă rasă scorţişoară pudră4 cuişoare2 fire rozmarin1 lămâie± sare, piper Curăţă puiul, pârleşte-l la... Citeşte