Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 4 dec 2007 - Anul XII, nr. 290 (3660)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Nepăsare

Lovit de o maşină, a zăcut în drum fără ca nimeni să intervină

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Inconştienţa unui şofer şi nepăsarea trecătorilor i-au fost fatale unui bătrân de 71 de ani. Accidentat şi lăsat în drum de un şofer care a demarat în trombă, încercând să se facă nevăzut, omul a rămas inconştient la marginea drumului. Deşi se afla la doar 50 de metri de casa sa, fiind practic printre vecini, bătrânul nu a fost băgat în seamă de nimeni aproximativ jumătate de oră. Accidentul s-a petrecut seara, după ora 18.00, când circulaţia este încă intensă.

Confundat cu un beţiv

Deşi în vârstă, victima, Nicolai Reuţ, din Sf. Ilie, nu avea nici un fel de probleme de sănătate. Se ocupa cu tăiatul porcilor, de aceea mai toţi oamenii din sat îl cunoşteau. Joi seară, bătrânul se întorcea acasă. Aflat pe strada Victoriei (la intrarea în Sf. Ilie dinspre cartierul Obcine), în jurul orei 18.15, bărbatul a fost lovit din spate de un autoturism. Luat pe capotă, nefericitul a fost târât de maşină câţiva zeci de metri, după care a fost proiectat în afara drumului, pe trotuar. Deşi era foarte aproape de casă, iar accidentul s-a petrecut în sat, între case, nici unul dintre vecinii victimei nu a auzit nimic.

„Suntem dezamăgiţi că oamenii nu au reacţionat la timp, poate dacă ar fi anunţat salvarea imediat după accident, tatăl meu ar fi avut o şansă. În momentul în care a fost urcat în salvare, şi apoi la spital, era conştient, a vorbit cu mine”, ne-a povestit Vasile Reuţ, fiul decedatului.

Nicolai Reuţ a murit în aceeaşi seară

Deoarece avea grave leziuni interne, Nicolai Reuţ a murit în aceeaşi seară, la aproximativ două ore după accident. Familia are pe buze o singură întrebare: „Dacă ar fi ajuns la spital imediat după accident, nu avea o şansă”?

Se pare că bărbatul a stat în drum între 20 de minute şi jumătate de oră. Ieri, am încercat să vorbim cu vecinii victimei, chiar cei din zona în care a fost lovit bătrânul.

„Eu nu eram acasă atunci, însă vecinii care erau acasă şi au trecut întâmplător pe drum pur şi simplu nu l-au recunoscut. Au crezut probabil că e vreun străin beat şi nu l-au băgat în seamă”, ne-a spus Vasile Procope, care are casa chiar în zona în care s-a produs accidentul. Până la urmă, la 112 a sunat o fată din acelaşi sat, care trecea cu maşină prin zonă.

Autorul accidentului nu a fost prins

Agenţii Serviciului de Poliţie Rutieră Suceava nu au reuşit încă să dea de autorul accidentului. Am aflat că anchetatorii au descoperit maşina implicată în accident, un Audi, şi, în scurt timp, urmează să probeze şi autorul. Şi oamenii din sat vorbesc de o maşină Audi şi de proprietarul ei, din aceeaşi localitate, care a dispărut de câteva zile de acasă. În ultima vreme, poliţiştii se confruntă cu un număr mare de accidente rutiere provocate de şoferi care fug de la faţa locului. În evidenţele Serviciului de Poliţie Rutiere sunt înregistrate 10 accidente mortale de circulaţie cu autori aflaţi şi astăzi în libertate. Rămâne de văzut dacă tragedia de joia trecută va fi rezolvată sau va spori numărul accidentelor rămase nerezolvate.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lovit de o maşină, a zăcut în drum fără ca nimeni să intervină.
 Vizualizări articol: 848 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 1 vot
Lovit de o maşină, a zăcut în drum fără ca nimeni să intervină4.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pui Umplut 4 porţii  90 minute 1 pui 100ml ulei200g ficăţei de pui150g caşcaval4 linguri pesmet1 ou1 linguriţă rasă scorţişoară pudră4 cuişoare2 fire rozmarin1 lămâie± sare, piper Curăţă puiul, pârleşte-l la... Citeşte