Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 4 dec 2007 - Anul XII, nr. 290 (3660)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Apreciere

Diplomă de excelenţă pentru E.ON Moldova

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

E.ON Moldova a primit Diplomă de excelenţă şi o plachetă din partea Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Suceava, în cadrul Galei Topului Bucovina 2006. Şeful Centrului de Exploatare Suceava din cadrul E.ON Moldova, Vasile Curelaru, ne-a spus că acest premiu arată că eforturile companiei de a se apropia de nevoile consumatorilor au fost apreciate.

„Am îmbunătăţit mult relaţia dintre noi şi consumatori, iar comunicarea a devenit mult mai eficientă. Încercăm să fim cât mai transparenţi şi mereu în sprijinul consumatorilor, iar defecţiunile ce apar în reţelele electrice să le rezolvăm în timp util”, a mai spus Curelaru.

Tot el a completat că, începând de ieri, E. ON Moldova a demarat un proiect de defrişare a vegetaţiei care atinge firele de înaltă tensiune (proiect care necesită zeci de miliarde de lei vechi) în zonele Vatra Dornei (Broşteni), Câmpulung Moldovenesc (liniile Rarău, Izvoarele Sucevei, Moldova Suliţa), zona Gura Humorului (Stulpicani, Slătioara), zona Rădăuţi (Falcău), zona Fălticeni (liniile Mălini, Slatina, Găineşti).

 90 de angajaţi ai unei firme din Oaş, împreună cu angajaţi ai E-ON –ului şi cu sprijinul Rom – Silva vor finaliza aceste lucrări până la sfârşitul anului în curs. „Lucrările prevăd 1.500 de deschideri de medie tensiune grele (între doi stâlpi) şi 1.000 de deschideri uşoare (în zonele de şes). Scopul acestor lucrări este reducerea numărului de întreruperi de energie electrică, dar şi pregătirea terenului în cazul unor calamităţi”, a explicat Curelaru.

Până pe 20 decembrie, a mai completat el, 600 de cereri de racordare la reţeaua electrică, cereri venite din partea unor persoane fizice din tot judeţul, vor fi soluţionate.

Investiţii

Pe parcursul acestui an, E.ON Moldova a realizat mai multe lucrări de investiţii în reparaţii capitale în reţelele de joasă tensiune (schimbarea stâlpilor de lemn cu stâlpi de beton, care au garanţie cel puţin 30 de ani), înlocuirea liniilor din reţelele clasice cu linii izolate, reparaţii în instalaţiile de joasă tensiune.

Zonele în care E. ON Moldova a făcut investiţii sunt: Dornelor (Petea 1 Moroşeni, Petea 1 Gura Haitii), zona Fălticeni (Gulea, Cornu Luncii, Poiana Mărului), zona Rădăuţi (Frătăuţii Vechi, Cununa).
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Diplomă de excelenţă pentru E.ON Moldova.
 Vizualizări articol: 821 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Diplomă de excelenţă pentru E.ON Moldova5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pui Umplut 4 porţii  90 minute 1 pui 100ml ulei200g ficăţei de pui150g caşcaval4 linguri pesmet1 ou1 linguriţă rasă scorţişoară pudră4 cuişoare2 fire rozmarin1 lămâie± sare, piper Curăţă puiul, pârleşte-l la... Citeşte