Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 4 dec 2007 - Anul XII, nr. 290 (3660)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Bonusuri

Tichete valorice cadou, pentru angajaţii şcolilor sucevene

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Întregul personal didactic, dar şi cel nedidactic din şcolile din judeţul Suceava, va primi, începând cu 1 ianuarie 2008, tichete valorice cadou, de şase ori pe an.

Iniţiativa, luată la nivel naţional de Federaţia Educaţiei Naţionale, iar la nivel judeţean de Sindicatul „Sf. Andrei” din Gura Humorului, s-a discutat pe 30 noiembrie 2007 în comisia paritară reunită la Inspectoratul Şcolar Suceava.

Toţi angajaţii din instituţiile de învăţământ sucevene vor primi, de luna viitoare, câte şapte bonuri valorice a câte 50 de lei, de şase ori pe an. Este vorba despre Paşte, Crăciun, prima zi de concediu a angajaţilor şcolilor, prima zi de şcoală, de Ziua Educaţiei şi de ziua de naştere a fiecărui angajat, ocazii cu care profesorii, dar şi personalul nedidactic şi auxiliar din şcoli vor primi câte şapte tichete cadou, în valoare de 350 de lei.

Angajaţii din şcoli au posibilitatea să primească şi tichete de creşă

Totodată, angajaţii din educaţie vor mai beneficia şi de un tichet de creşă, în cazul în care optează să nu-şi ia concediu maternal sau paternal, pentru creşterea copilului. Traian Pădureţ a explicat că „acest tichet de creşă este de fapt decontarea cheltuielilor lunare pe care părintele le are dacă îşi lasă copilul la cămin, pentru a putea veni la serviciu”. Tichetul de creşă se va acorda lunar, pe o perioadă de doi ani, respectiv trei ani, pentru părinţii care au copii cu deficienţe.

Preşedintele Sindicatului „Sf. Andrei”, Traian Pădureţ, a precizat că „angajaţii şcolilor nu vor lua bani, ci bonuri valorice de genul celor de masă”. Potrivit acestuia, această facilitate este un drept al angajaţilor din şcoli prevăzut de Legea 193 din 2006 şi de Hotărârea de Guvern 1317 din 2006. 

Potrivit lui Traian Pădureţ, „urmează ca Inspectoratul Şcolar să contacteze firme care pot tipări aceste tichete, să organizeze o licitaţie, şi începând cu 1 ianuarie să asigure angajaţilor din educaţie aceste bonuri”.

De această facilitate vor beneficia cele aproximativ 10 mii de cadre didactice din judeţ, la care se mai adaugă alte câteva mii de angajaţi din şcoli, personal auxiliar şi nedidactic.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tichete valorice cadou, pentru angajaţii şcolilor sucevene.
 Vizualizări articol: 857 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Tichete valorice cadou, pentru angajaţii şcolilor sucevene5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pui Umplut 4 porţii  90 minute 1 pui 100ml ulei200g ficăţei de pui150g caşcaval4 linguri pesmet1 ou1 linguriţă rasă scorţişoară pudră4 cuişoare2 fire rozmarin1 lămâie± sare, piper Curăţă puiul, pârleşte-l la... Citeşte