Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 29 nov 2007 - Anul XII, nr. 285 (3656)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Planuri

Nechifor şi-a stabilit obiectivele pentru Parlamentul European

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Europarlamentarul sucevean Cătălin Nechifor a anunţat ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, că şi-a stabilit cinci obiective pe care le va avea de îndeplinit în calitatea sa de membru al Parlamentului European. Nechifor a spus că pe primul loc se situează iniţierea în cadrul Parlamentul European a demersurilor pentru ca Suceava să fie declarată Capitală Culturală Europeană, apreciind că acest lucru ar putea fi posibil în unul dintre anii 2012 sau 2013.

„Sper să reuşesc acest lucru, şi mizez în acest demers pe sprijinul tuturor europarlamentarilor României. Procedura nu va fi simplă, însă dacă acest proiect va deveni realitate, judeţul Suceava va avea de câştigat extrem de mult”, a subliniat Cătălin Nechifor.

El a adăugat că următoarele obiective proprii sunt susţinerea introducerii pensiei minime şi a salariului minim european. De asemenea, pe lista de priorităţi a lui Cătălin Nechifor se va afla şi crearea unui parteneriat cu toate primăriile din judeţul Suceava, în vederea accesării de fonduri europene.

„Până în prezent, absorbţia fondurilor este aproape zero. Şi vreau ca împreună cu primăriile să facem acest parteneriat, astfel încât să putem atrage cât mai multe fonduri pentru dezvoltarea localităţilor din judeţ”, a spus europarlamentarul sucevean.

Nu în ultimul rând, el a precizat că cel mai greu obiectiv pe care şi-l propune va fi renegocierea capitolului „agricultură” pentru România. Nechifor a subliniat că acest lucru ar putea fi totuşi posibil, în condiţiile în care un demers asemănător al Poloniei s-a finalizat în mod pozitiv pentru această ţară.

„40% dintre români locuiesc în mediul rural, şi din acest motiv voi face tot posibilul pentru a încerca renegocierea capitolului de agricultură”, a declarat Cătălin Nechifor.

El a adăugat că pe perioada mandatului său va face tot posibilul pentru a promova judeţul Suceava în Europa.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nechifor şi-a stabilit obiectivele pentru Parlamentul European.
 Vizualizări articol: 646 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nechifor şi-a stabilit obiectivele pentru Parlamentul European0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei