Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 29 nov 2007 - Anul XII, nr. 285 (3656)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Concurs la final

Vasile Mandici, noul procuror general al Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

S-a hotărât. Vasile Mandici va fi procuror general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Suceava după ce a promovat concursul organizat de Consiliul Superior al Magistraturii.

Mandici a obţinut media generală 7,82 şi acum aşteaptă numirea pentru a-şi putea lua în primire noua funcţie. El a fost notat cu 9,43 la proiectul privind exercitarea atribuţiilor specifice funcţiei de conducere, iar la ultima probă, testarea scrisă privind managementul, comunicarea şi resursele umane, a primit nota 6,20.

Vasile Mandici lucrează ca procuror din 1976, când a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Alexandru Ioan Cuza din Iaşi. A fost detaşat mai întâi la Babadag, în Tulcea, după care la 1 martie 1977 a fost transferat la Procuratura Locală din Rădăuţi. Între 1987-1993 a fost procuror şef al Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, iar în intervalul 1 iunie 1993 - 14 decembrie 2001 a ocupat funcţia de prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava. Din ianuarie 2002 activează ca procuror al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Suceava, momentan având funcţia de procuror şef secţie urmărire penală şi criminalistică.

Vasile Mandici îi succede în fruntea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Suceava lui Lucian Stănescu, care a demisionat din funcţie în luna iunie a acestui an. El şi-a motivat gestul prin aceea că nu a reuşit să ducă la bun sfârşit proiectul cu care venise în funcţia de procuror general.

La concursul din perioada 28 octombrie - 25 noiembrie a mai participat şi procurorul Constantin Boguş. Acesta intenţiona să ocupe postul de prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovensc. După ce a obţinut nota 9,29 la prima probă a concursului, Boguş nu a reuşit să ia notă de trecere la ultima probă. El a fost notat cu 3,80 la testarea scrisă privind managementul, comunicarea şi resursele umane şi a ratat şansa de a deveni şef al Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc, funcţie care va rămâne vacantă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vasile Mandici, noul procuror general al Sucevei.
 Vizualizări articol: 1025 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vasile Mandici, noul procuror general al Sucevei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei