Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 29 nov 2007 - Anul XII, nr. 285 (3656)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Bătaie şi umilinţă

Filmul bătăii aplicată de Halaicu unui bărbat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Anchetă cu bastonul. „Monitorul de Suceava” a reuşit să intre în posesia filmuleţului în care comisarul Ioan Halaicu îl loveşte fără milă cu bastonul din dotare pe un bărbat adus la sediul Poliţiei din Suceava pentru efectuarea unei anchete.

Scenele surprinse cu telefonul mobil arată cruzimea de care dă dovadă ofiţerul şi umilinţele la care acesta îl supune pe bărbatul originar din judeţul Hunedoara.

Filmuleţul începe cu bărbatul urlând de durere după ce a primit un baston la picioare. Comisarul Ioan Halaicu îi cere bărbatului să urce înapoi în genunchi pe un scaun aflat în încăpere şi îi spune să stea în poziţia aplecat pentru a-l lovi cu bastonul.

„Picioarele lipite. Aplecat”, sunt comenzile pe care Halaicu i le dă nefericitului care a încăput pe mâna sa.

Bărbatul cerşeşte milă şi spune că nu a făcut nimic, dar remarca sa pare să-i înfurie şi mai rău pe cei prezenţi.

„Cum nu, mă? Eşti şi impertinent”, este răspunsul primit de bărbat. Imediat după ce primeşte o lovitură extrem de puternică în zona feselor, victima urlă de durere şi sare în sus, iar din fundal se aud râsetele celor prezenţi, probabil colegi ai poliţistului.

Filmuleţul are în jur de 30 de secunde, iar cel care a surprins imaginile le-a distribuit ulterior şi şefilor ofiţerului. Aceştia au sesizat Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Suceava, care a demarat cercetări împotriva comisarului Ioan Halaicu.

De câteva săptămâni, s-a început şi urmărirea penală împotriva şefului Biroului Investigaţii Criminale din Poliţia Suceava, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de purtare abuzivă.

Agresiunea s-a produs în primăvara acestui an, chiar în biroul comisarului Halaicu. Bărbatul care apare în imagini a fost adus la sediul Poliţiei, împreună cu alte două persoane, după ce reprezentanţii unui magazin din Suceava i-au reclamat pe cei trei pentru că ar fi încercat să-i înşele la rest.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Filmul bătăii aplicată de Halaicu unui bărbat.
 Vizualizări articol: 2052 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Filmul bătăii aplicată de Halaicu unui bărbat5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bine i-a facut! trimis de
(30 nov 2007, 08:17:40
Daca in continuare o sa punem drepturile infractorilor innaintea drepturilor oamenilor de rand vom ajunge mai rau de cat suntem deja.Poate ca acela si-a meritat un baston peste fund,poate ca nu.Ancheta va scoate la iveala,dar nu trebuie sa le suflam in bors infractorilor.Multi romani au mai mare respect pentru cei nelegiuiti decat pentru cei corecti.Asta ne este educatia si constiinta.Suntem un popor care nu mai are nicio sansa de scapare!!!
2.   Bun asa trimis de
( 8 dec 2007, 15:39:41
halaicu este un bun politist dar un pic cam dur......da in romania trebuie sa fii asa ca sa obtii un rezultat. Dar sa fie mai bland ca poate se intoarce roata!
3.   AFARA CU TOATE JIGODIILE DIN POLITIE!! trimis de
(13 dec 2007, 13:51:47
oameni buni, politistul asta prea depaseste limitele ..."BUNULUI POLITIST "!!!

eu nu cred ca e ...cam dur , cum scrie "EU" in comentajul sau !!!

EU CRED CA ACEST POLITIST ESTE ...AFECTAT...LA NIVEL PSIHIC , cum de altfel multi politisti au probleme la acest nivel !!!!!

chiar nu se poate gasi o modalitate cu...ciomageala din politie !! e culmea cu MAGARIILE DIN POLITIE !!!

domnule comandant , cand aveti de gand sa faceti ...CURATENIE CU NEREGULILE DIN POLITIE ?? AFARA CU EI ! LA ALES BARABULE , DACA NU-S IN STARE SA FIE...OAMENI !NOI NU SANTEM ANIMALE, CA JIGODIILE DIN POLITIE SA NE BATA CU BASTONUL !!

jigodiile din politie au uitat ca bastonul este pentru...APARARE si nu pentru batut !!

AFARA CU JIGODIILE DIN POLITIE !!!
4.   Aceeasi modalitate de..."cercetare" si pentru EL trimis de
(13 dec 2007, 14:00:03
acum parchetul , ar trebui sa aplice aceeasi metoda de...."cercetare" si acestui politist ca sa-si ..RECUNOASCA VINA !!!!

ASA AR FI DREPT...DAR IN SUCEAVA NU EXISTA...DREPTATE CI DOAR O GLOATA DE HOTI SI CORUPTI !!! ASTA-I LEGEA DIN SUCEAVA1!!!
5.   Politist bun trimis de
(13 dec 2007, 14:01:31
Stim noi cat de bun politist e .

Ne intreb cine sunt cei care au scris comentariile de mai sus ; poate niste colegi de-ai dumnelui.. sau poate nu ca au scris din pct de vedere gramatical destul de

corect.

Stiti ce ma doare pe mine ? Gainarii sunt prinsi si batuti de le sare apa din cap si adevaratii infractori sunt liberi pe strada si fac tot ce vor ei.

Ati mai auzit ceva de marile gasti filiere de traficanti de toate felurile ?

Au prea multi bani si prea multe pile ca sa se ia cineva de ei. Cred ca traiti si d-voastra tot in Romania si chiar in Suceava ca stiti la fel de bine , daca nu chiar mai bine cum stau lucrurile pe la noi.

6.   Romania trimis de
(13 dec 2007, 14:05:37
Temida , situatia e generala nu e numai in Suceava. Mai iesi si tu din judet , daca nu poti mai uita-te la stiri .

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei