Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 29 nov 2007 - Anul XII, nr. 285 (3656)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Aprecieri

Mîrza: „Suceava a fost un adevărat teatru de război politic”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele PSD Suceava, Gavril Mîrza, consideră că perioada de campanie electorală, premergătoare alegerilor europarlamentare, poate fi comparată cu un adevărat „război politic”. Mîrza a precizat că judeţul Suceava poate fi comparat cu „un adevărat teatru de război”, în condiţiile în care în zonă au fost prezenţi premierul României, Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele Camerei Deputaţilor, Bogdan Olteanu, precum şi numeroşi miniştri din Guvern.

„S-a folosit artilerie grea şi foarte grea. Iar unii au avut un arsenal înspăimântător, constând în bannere şi afişe, sau cadouri. Arsenalul a fost folosit în special de cei care au avut foarte mulţi bani, şi cu acest prilej îi invit să pună de unde au avut aceste fonduri”, a declarat Mîrza.

El a precizat că în situaţia în care liderii celorlalte partide nu vor explica de unde au deţinut fonduri pentru a susţine campania, în special pentru achiziţionarea bannerelor şi afişelor, va solicita public organelor abilitate ale statului să verifice aceste aspecte.

„PSD a câştigat alegerile în judeţ”

Mîrza a adăugat că deşi celelalte formaţiuni politice au apelat în campanie la acest „arsenal greu”, PSD este partidul care a câştigat alegerile europarlamentare în judeţul Suceava, cu un procent de 30,07%.

Gavril Mîrza a subliniat faptul că la nivelul judeţului Suceava PSD a câştigat alegerile în 71 dintre cele 114 de localităţi.

Cu toate acestea, liderul PSD Suceava a spus că în perioada următoare vor fi realizate analize pe fiecare zona a judeţului, astfel încât să se identifice problemele care au dus la obţinerea unor rezultate mai slabe în unele localităţi.

„Noi am câştigat alegerile datorită modului în care ne-am organizat, a efortului depus de colegi, şi de candidatul nostru la europarlamentare, Cătălin Nechifor. Însă vom analiza aceste rezultate, nu pentru a găsi vinovaţi în zonele în care rezultatele nu au fost cele mai bune, ci pentru a găsi soluţii pentru a le îmbunătăţi. Şi asta pentru că vrem să rămânem şi la viitoarele alegeri principala forţă politică din judeţul Suceava”, a încheiat Mîrza.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mîrza: „Suceava a fost un adevărat teatru de război politic”.
 Vizualizări articol: 1243 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mîrza: „Suceava a fost un adevărat teatru de război politic”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei