Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 29 nov 2007 - Anul XII, nr. 285 (3656)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În beciurile Poliţiei

L-au omorât pentru că le trimitea mesaje de ameninţare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi dintre cei trei indivizi care l-au omorât în bătaie pe un tânăr din Liteni, chiar în gara din localitate, au fost reţinuţi de criminalişti şi băgaţi miercuri seară în arestul Poliţiei. Ieri după-amiază, cei doi, Ştefan Chihaia şi Ionuţ Cornea, tot din Liteni, în vârstă de 35, respectiv 19 ani, au fost duşi în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru lovituri cauzatoare de moarte, propunere însuşită de magistraţii Tribunalului Suceava.

Al treilea agresor, Petrică Cornea (17 ani), a scăpat de beciurile Poliţiei, datorită vârstei. Totuşi, el nu a scăpat de răspunderea penală, fiind cercetat, ca şi fratele său şi celălalt individ, pentru aceeaşi infracţiune.

Din câte am reuşit să aflăm de la anchetatorii, cei trei s-au hotărât să-i dea o lecţie victimei, Vasilică Mănescu, în vârstă de 26 de ani, după ce acesta din urmă, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi, le trimitea mesaje de ameninţare pe telefoanele mobile. De altfel, tinerii s-au mai bătut între ei, conflictul fiind unul mai vechi. Din nefericire, încăierarea de luni a fost fatală pentru Mănescu, care şi-a dat ultima suflare în drum spre spital, în maşina Poliţiei.

Luni seară, în timp ce stătea de vorbă cu o rudă de-a sa, gestionară la un magazin din gara Liteni, pe peron au apărut şi cei trei agresori. Fără să stea prea mult pe gânduri, aceştia s-au năpustit asupra rivalului lor şi au început să-l lovească cu pumnii şi cu picioarele. Nu s-au oprit decât atunci când au văzut că victima nu mai mişca şi au fugit abandonându-o într-o baltă de sânge. Cum Salvarea nu mai venea, poliţiştii l-au pus pe Vasilică Mănescu în maşina lor şi au demarat în trombă spre spitalul din Fălticeni. Din nefericire, tânărul în vârstă de 26 de ani a murit pe drum.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului L-au omorât pentru că le trimitea mesaje de ameninţare.
 Vizualizări articol: 1209 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
L-au omorât pentru că le trimitea mesaje de ameninţare5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   BASTARDI trimis de
(29 nov 2007, 16:28:22
PEDEPSA MAXIMA!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei