Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 17 nov 2007 - Anul XII, nr. 273 (3646)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Locuinţe

Casa socială din Iţcani, inaugurată înainte de Crăciun

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Patru familii cu venituri foarte mici, din municipiul Suceava, se vor muta în casă nouă chiar înainte de Crăciun. Viceprimarul Angela Zarojanu a declarat că lucrările la casa modulară de pe strada Sublocotenent Turturică, din cartierul Iţcani, sunt într-un stadiu destul de avansat, care permite finalizarea construcţiei în aproximativ patru săptămâni.

„Foarte multe familii nevoiaşe solicită locuinţe sociale. Am solicitat şi noi Serviciului de Cadastru, Fond Funciar şi Registru Agricol din Primărie să comunice toate spaţiile din curţile locuinţelor deţinute de municipalitate în care se mai pot ridica ansambluri locative care ar putea rezolva criza de locuinţe sociale din Suceava”, a declarat viceprimarul Angela Zarojanu, care a precizat că repartiţia celor patru noi unităţi locative din cartierul Iţcani se va face în şedinţa Consiliului Local din luna decembrie.

Casele modulare de pe strada 22 Decembrie, din cartierul Burdujeni, aflate acum la nivel de fundaţie, vor fi finalizate în luna martie a anului viitor, când alte opt familii nevoiaşe din Suceava vor primi repartiţii pentru aceste locuinţe. Criteriile în baza cărora se vor stabili cele 12 familii ce vor beneficia de aceste locuinţe vor fi făcute publice în luna decembrie. Cele 12 apartamente sunt compuse din două camere, bucătărie, baie, hol şi debara, valoarea totală a investiţiei pentru cele trei case fiind de aproximativ 7,9 miliarde de lei vechi.

În acelaşi timp, până la sfârşitul acestei luni, vor demara lucrările de construcţie a blocului în care se vor muta familiile evacuate din casele naţionalizate. Acest ansamblu de locuinţe cuprinde 40 de unităţi locative, care vor fi gata în toamna anului viitor. Cele 28 de familii din municipiul Suceava, care sunt ameninţate cu evacuarea de foştii proprietari ai imobilelor revendicate, vor avea astfel un acoperiş deasupra capului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Casa socială din Iţcani, inaugurată înainte de Crăciun.
 Vizualizări articol: 848 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Casa socială din Iţcani, inaugurată înainte de Crăciun0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei