Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 17 nov 2007 - Anul XII, nr. 273 (3646)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Conducte ruginite

Avarii în serie la reţeaua de apă potabilă a Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vechimea reţelelor de apă şi canalizare a Sucevei se face simţită tot mai des, săptămânal având loc zeci şi zeci de avarii, din ce în ce mai grave.

Astfel, numai în cursul zilei de ieri, până în jurul orei 15.00, au fost descoperite şase avarii, din care două de mare amploare, care au lăsat fără apă rece mai multe străzi din municipiul reşedinţă de judeţ.

Prima avarie mai gravă la reţeaua de apă potabilă a apărut în jurul orei 3 dimineaţa, pe strada Mitropoliei, chiar în faţa mănăstirii Sf. Ioan, afectând consumatorii din zonă, care au putut beneficia de apă rece abia spre seară.

A doua avarie, mai gravă, a fost descoperită pe strada Alexandru cel Bun, în faţa fostului sediu al Comisariatului Judeţean, fiind afectaţi consumatorii de pe strada respectivă, de la intersecţia cu strada Universităţii şi până la Tipografie.

Pentru că reţelele afectate se aflau chiar pe mijlocul străzii, pentru ca avaria să poată fi remediată a fost necesară închiderea circulaţiei rutiere. Conform reprezentanţilor ACET reparaţiile urmau să fie finalizate în jurul orei 17.00.

Din păcate, acestea sunt doar câteva din avariile la care trebuie rezolvate zilnic cele două echipe de intervenţie ale ACET, care, de la an la an, cu greu mai fac faţă volumului de muncă cauzat de incidentele tot mai dese.

În prezent, peste 85% din reţeaua de apă potabilă a Sucevei are durata de viaţă expirată, uzura acesteia cauzând mii de avarii, anual.

Conform statisticilor întocmite de ACET, numai în anul 2006 s-au înregistrat 4391 de avarii, cu 609 mai multe decât în 2005 şi cu 1243 mai multe decât în 2004.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Avarii în serie la reţeaua de apă potabilă a Sucevei.
 Vizualizări articol: 686 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 1 vot
Avarii în serie la reţeaua de apă potabilă a Sucevei4.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei