Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 9 nov 2007 - Anul XII, nr. 265 (3639)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reuniune

Democraţii îşi aduc candidaţii pe scena Casei de Cultură

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O parte dintre candidaţii PD pentru Parlamentul European vor fi prezenţi mâine la Suceava, unde li se va face o lansare oficială în sala mare a Casei de Cultură din municipiul reşedinţă de judeţ.

Acţiunea va avea loc începând cu ora 11, pe scena Casei de Cultură urmând a fi prezenţi candidaţii Roberta Aanastase, Monica Iacob Ridzi, Mihaela Popa, Dinu Bulzesc şi, nu în ultimul rând, candidatul din partea PD Suceava, Florin Alexandru Hrebenciuc.

Liderul organizaţiei judeţene a PD, Eugen Constantin Uricec, a precizat că mâine va avea loc de fapt şedinţa Consiliului de Coordonare Judeţean al PD, care va avea ca puncte principale pe ordinea de zi lansarea candidaţilor pentru Parlamentul European şi discuţii pe tema referendumului pentru votul uninominal. La şedinţă vor participa vicepreşedintele PD, Ioan Oltean, şi secretarul executiv al partidului Dan Cârlan.

„Este un eveniment extrem de important pentru organizaţia judeţeană a PD Suceava care are ca obiectiv câştigarea alegerilor europarlamentare la nivelul judeţului. PD trebuie să confirme poziţia de lider detaşat pe scena politica din România. Va fi pusă în discuţie şi a doua temă electorală, cea a referendumului pentru votul uninominal propus de preşedintele României Traian Băsescu, ca singura modalitate de reformare a clasei politice. Pe lângă membrii delegaţi ai PD Suceava, cu această ocazie facem invitaţia tuturor simpatizanţilor PD să participe la acest important eveniment”, a declarat Uricec.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Democraţii îşi aduc candidaţii pe scena Casei de Cultură.
 Vizualizări articol: 1209 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Democraţii îşi aduc candidaţii pe scena Casei de Cultură0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei