Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 9 nov 2007 - Anul XII, nr. 265 (3639)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cerere trăsnită

Un tânăr din Dorneşti revendică toată Moldova

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trăsniţi în UE. Un tânăr de 29 de ani din Dorneşti a depus o cerere cel puţin bizară. Cornel Cernoschi a solicitat în instanţă să-i fie reconstituit dreptul de proprietate asupra provinciei istorice Moldova. În presa centrală, bărbatul şi-a motivat cererea prin faptul că este urmaşul lui Ştefan cel Mare.

„Am făcut această acţiune pentru că eu m-am născut tot în Bucovina şi sunt rudă de-a suta spiţă grad de rudenie cu domnitorul”, le-a spus Cornel Cernoschi ziariştilor bucureşteni.

Magistraţii Tribunalului Bucureşti i-au acceptat cererea neobişnuită, numai că i-au cerut să precizeze la termenul următor care este valoarea Moldovei, pentru a achita taxa de timbru.

Suceveanul este convins că va avea câştig de cauză, motiv pentru care şi-a făcut şi planuri de viitor. Potrivit lui Cernoschi, capitala Moldovei va fi la Iaşi sau la Suceava, iar el se va implica în administraţie şi va „impune legile lui Dumnezeu”. Suceveanul se va lupta în instanţă cu cele mai importante instituţii ale statului român, respectiv Preşedinţie, Senat şi Camera Deputaţilor. Mai mult, Cornel Cernoschi consideră că trebuia să fie preşedintele României, iar pentru a fi mai aproape de problemele vitale ale ţării s-a mutat din Dorneşti la Bucureşti.

„Dacă la referendumul din 19 mai, 60% dintre persoane nu au votat şi eu sunt cel care, oficial, reprezintă persoanele care nu votează, rezultă că eu sunt preşedintele României”, a declarat Cornel Cernoschi, care este şi preşedintele partidului Uniunea Persoanelor care nu votează din România.

Şi în Dorneşti, tânărul este cunoscut ca un cal breaz. La alegerile din 2004 a candidat pentru funcţia de primar din partea PNG-ului. Nu a fost votat nici de neamuri, după cum spun sătenii, aşa că funcţia de primar în Dorneşti a rămas doar un vis.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un tânăr din Dorneşti revendică toată Moldova.
 Vizualizări articol: 1087 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un tânăr din Dorneşti revendică toată Moldova0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pacala trimis de
( 9 nov 2007, 12:51:19
Mai daca STEFAN era asa prost ca tine...cred ca nici nu ar fi stiut nici sa incalece pe cal...hahalea....fac i bucovina de ras!
2.   :)) trimis de
( 9 nov 2007, 19:44:21
=)))) omul asta mi-a facut ziua mai bunalaughing)) vorba celui de mai sus... daca era stefan asa istet...laughing hai...care revendica romania?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei