Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 9 nov 2007 - Anul XII, nr. 265 (3639)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Inaugurare

Copiii au luat cu asalt cel mai modern loc de joacă din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Nerăbdători să se joace în toate căsuţele, labirinturile şi toboganele celui mai nou şi mai modern loc de joacă din municipiul Suceava, zeci de copii au dat năvală imediat ce li s-a dat liber de către reprezentanţii Primăriei.

Astfel, noul parc de joacă, din parcul Areni, a fost inaugurat în prezenţa oficialităţilor locale – primarul Ion Lungu, viceprimarul Angela Zarojanu şi consilierii locali, pe un fundal sonor asigurat de ţipetele de bucurie ale micuţilor care zburdau de colo-colo, fără a putea fi stăpâniţi de părinţi, bunici sau de educatorii care îi supravegheau.

“Este o bucurie pentru noi să inaugurăm cel mai modern loc de joacă din municipiu. În ultimii ani am reuşit să dăm în folosinţă mai multe locuri de joacă, dar sperăm ca de acum înainte să realizăm asemenea parcuri de distracţie pentru copii în mai multe locaţii. Sunt mult mai atrăgătoare, mai sigure şi mai rezistente decât cele existente până acum. Practic, acest loc de joacă este un cadou oferit de municipalitate copiilor, de ziua sfinţilor Mihail şi Gavril”, a declarat primarul Ion Lungu.

Consilierul local Neculai Barbă a solicitat în mod expres ca anul viitor, un asemenea loc de joacă să fie deschis şi în cartierul Obcini, care duce lipsă de asemenea amplasamente pentru copii.

Mini-parcul de distracţie, realizat pe o structură modulară, formată din scări, platforme, mici tuneluri, tobogane spiralate şi tuburi, a costat aproape 1,5 miliarde de lei vechi şi este destinat copiilor şi tinerilor cu vârste cuprinse între 4 şi 14 ani.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Copiii au luat cu asalt cel mai modern loc de joacă din Suceava.
 Vizualizări articol: 995 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Copiii au luat cu asalt cel mai modern loc de joacă din Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei